mk 8 trabsparan olmus desenizeYüzeysel olarak 7.5 kasa midline plus'lara göre eksileri:
Arka kol dayama
Makyaj aydınlatma
Hoparlör sayısı( midline'da 8 impression 6)
Ön yolcu koltuğu yükseklik ayarı
Torpido halı kaplama yok
Far yağmur sensörü
Kuzene verdiğimiz şiparişte aynı araç için;Yüzeysel olarak 7.5 kasa midline plus'lara göre eksileri:
Arka kol dayama
Makyaj aydınlatma
Hoparlör sayısı( midline'da 8 impression 6)
Ön yolcu koltuğu yükseklik ayarı
Torpido halı kaplama yok
Far yağmur sensörü
aimdi ahsettifiniz arac baz paket dimi arac olusturucuda mesela en baz pakete hiz sabitleme dikiz aynasi cercevesiz vs eklenmiyor istediginiz her donanimi dolduramiyorsunuz benmi yanlis biliyorum örnek midline cam tavan dahi var ama bu aracta koyamiyodunuz belki bayide olabiliyodurKuzene verdiğimiz şiparişte aynı araç için;
çerçevesiz dikiz aynası
yağmur ve far sensörü
hız sabitleme
app connect var
yunus grisi
bu hali için 222bin olarak kapora verdik 3 hafta sonra gelince ne olur bilemiyoruz.
Almanya da hazırda bulduk gemiye yüklenecek 1 adet gözküyordu. Ben kendi aracımı aldığım satış danışmanı arkadaş yardımcı oldu. Aynı aracı Avek’e sorduğumuzda yok çekiyor çünkü stok eTSI otomatik aracı satıp stok maliyetini düşürmeye çalışıyorlar.aimdi ahsettifiniz arac baz paket dimi arac olusturucuda mesela en baz pakete hiz sabitleme dikiz aynasi cercevesiz vs eklenmiyor istediginiz her donanimi dolduramiyorsunuz benmi yanlis biliyorum örnek midline cam tavan dahi var ama bu aracta koyamiyodunuz belki bayide olabiliyodur
Alp Bey bir şeyi merak ediyorum. Ben de aracı almaya niyetlendim baz donanımı fakat tanıdık olmasına rağmen satış temsilcisi aracın ne zaman geleceğinin belli olmadığını söyleyip duruyor. Önce ay sonu demişti şimdi diğer ayın ortası diyor. Hiç belli olmaz diyor.Almanya da hazırda bulduk gemiye yüklenecek 1 adet gözküyordu. Ben kendi aracımı aldığım satış danışmanı arkadaş yardımcı oldu. Aynı aracı Avek’e sorduğumuzda yok çekiyor çünkü stok eTSI otomatik aracı satıp stok maliyetini düşürmeye çalışıyorlar.
hocam aslinda o aracada baktim evet guzelmi guze duruyor sekli semali yerinde dogru geldigindeki rakam ne olur bilinmez oda bu fiyatlardan assaya gelmicektir zaten ama hic fransiz araci bi alman araci etmez diyorum ben arabayi gercekten almanlr yaoiyor gerisi arabacik gibi baktigimizda alman markalarina almanyanin sahini dedigimiz opel bile kalitesi vs ortada yani pejo senelerce kullanmis biri olarakta tavsiyede etmem iki senede trim sesinden duramiyosin aracta ayrica bakin 508ne satafatla geldi yazildi cizildi oyle araba boyle araba passata rakip hatta ustun bile ne oldu suan kac tane 508 satiliyor yada ben istanbulda yasayan ve devamlida trafite olan biri olarak gunde hatta haftada birane denk gelirsem geliyor yolda@Tsigolf Tavsiyem biraz bekleyin biraz dediğim 1 sene kadar. 2022 başında yeni 308 alın derim...