Konuyu baştan sona okudum; belli olan, kesin olan, net olan birçok konu uzun uzun tartışılmış öncelikle buna anlam verememiş bulunmaktayım.
Onun dışındaysa bu aracı almaktan vazgeçtiğiniz takdirde yarına kalmadan satılacaktır.
@ft19 Hocamın da belirtmiş olduğu gibi şuanda buna uygun bütçem olsa hiç düşünmez bizzat ben satın alırdım aracı.
Herkes lastik deyip durmuş daha bayiden yeni çıkmış garantisi yeni başlamış aracın lastiklerinde eğer beklemeden dolayı bir sıkıntı çıkarsa bunu da garantiden yaptırabilmeniz mümkün olur en azından ben öyle yapardım onun dışındaysa 1 yıl beklemiş olsa da sıfır aracın lastiklerinde bir şey olacağını zannetmem. Yeri geliyor kendi kullanmakta olduğumuz araçlar çeşitli sebeplerden 1 yıl gibi uzun sürelerde yatırabiliyoruz.
Bunun dışında akü konusunu konuşmaya dahi gerek yok bitmişse sıkıntı çıkarırsa garantiden zaten değişiyor.
Araçta başka bir hasar da olmadığına göre bu fiyata kaçmaz bir fırsat bu araç. Siz de belirtmişsiniz ve birçok kişi de aynı düşüneceye sahip; makyajsız kasa bana göre de makyajlıdan daha iyi. Ve C5 AC alternatifini belirtmişsiniz ki, bu Tiguan alternatifinden sonra çok büyük hata olacaktır. Uzun bir Tiguan deneyimine sahip olup C5 Aircross test sürüşü yapmış biri olarak belirtiyorum bunu. Tamam iyi hoş araba ama 20 dk'lık test sürüşünde dahi kalite eksikliği yalıtım yetersizliği bariz kendini belli ediyor.
Hem sıfır makyajlı kasa fiyatları, hem ikinci el piyasası nerden bakarsak bakalım araç çok mantıklı şuanda. Bakımını vermesiler istiyorlarsa cebimden bile yağını filtresini değiştirir alırdım.
Ayrıca aklınızda bir fikir olsun diye paylaşayım;
Geçen hafta Golf 8 için Malatya Miram Oto'ya uğradığımda DOD'da satılık bir tane aynı belirttiğiniz gibi bir sıfır highline araç vardı. Fakat bu aracın tescili yapılmıştı plakalıydı ona rağmen 410 fiyat etiketine sahipti. Aracın fotoğrafını da alta ekliyorum.