- İsim
- Ogz
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumun adından mütevelli biz de pek tabi Golf tutkunuyuz, ben aracımı değiştirmiş olmama rağmen halen burada keyifle paylaşıma devam ediyorum. Lakin bu tutkunun 1 tık ötesi fanatizm olur, bize yakışmaz.@tiesay hocam liste fiyatları yanıltıcı değil ozaman leonda 290-300 bin tl idi bende 200 bayiyi aradım vw %50 den satmıyor..
bu anlatığınız olaylar psa yani opel pejo honda vsvs bu tarz markaların işleri.
bilginiz olsun. Bir ara bizde çok ümitlendik 290 bin tl ye otomatik alırız diye 20 bin açıktan verip çok rahat satabilirlerdi. Ama böyle alavere dalavere işlerine daha girmedi doğuş.
DH forumundakileri de bezdirmiş bu arkadaş.hay golf kadar başınıza taş düşsün ya.arkadaş bizde internet yok mu?biz görmüyor muyuz fiyat listesini?biz sarı siteye giremiyor muyuz?biz kendi ekonomik planımızı yapamıyor muyuz? senin fikirlerinle alım yapmak zorunda mıyız?
siz hasta mısınız ya durmadan ikinci el link atıyorsunuz.lan tamam kabul en iyi uzay aracı golf lanet olsun ya.vallahi yeter Allah için şu laftan anlamaz terbiyesize birisi bişey yapsın banlayın mesaj atamasın yeter. kusacam artık manuel golf güzellemesinden de linklerden de. herif tek başına konunun canına okumuş yöneticilerde bakıyor öyle. 3 gr aklıyla gelmiş bir de tüm arabalar yerinde saymış, bi tek golf zam yemiş gibi konuşuyor. sen ne laftan anlamaz adamsın ya. hiç mi aile terbiyesi almadın sen.
Hocam yıl olmuş 2021 siz hala bunlara şaşırıyor musunuz ? Bu ülkede ne alırsanız alın ama alın.. Taş al toprak al gübre al demir al ne alırsan al her zaman değer kazanır.@Mehmeteren0606 Life için aynı yorumu yapanlardan biride benim açık konuşmak lazım. Fakat bu ülkede kim bilecekti ki merkez bankasi müdürü herşey güzel giderken fiyatlarda aşağı yönlü iken saat 00.45 gece kararnamesi ile görevinden alınacak?? Yerine gelen de aynı politika sürdürülecek diyip madem öyle neden diğerini aldın görevden dedirtecek ??? Demek ki birileri bu işleri çok güzel idare ediyor ve iyi kazanç sağlıyor.
Hocam şirket aracınız varsa sizin için durum tabi ki farklı olabilir. Ancak Türkiye'de yaşıyorsanız Türkiye'de ki şartlara göre yatırım yapmanız gerek bu size mantıksızda gelse Türkiye'de Araba bir yatırım aracıdır.@MrEngineer hocam ben arabayi ev arazi borsa hissesi degerli madenle bir görenlerden değilim malesef. Dünyada sadece ülkemizde taşıt yatirim araci olarak kullanılıyor diğer ulkelerde durum tam tersine. Bunu bilen satıcılarda bu işi çok güzel kullanıyor maalesef. Ama çok gitmez bu balon patlaması lazim diyeceğim tam derken ülkemizin vergide en büyük payının otomotiv olduğu aklima geliyor. 350 bine sıfır ev alinirken o parayı ben gidip 4 tekere veremem. Keza kendi aracimi satip yatırımlık ev aldim. Şirket araci kullanıyorum.