Volkswagen sayfasında karşıma çıkan bir haberdi.
Volkswagen olarak, yıl sonunda piyasaya sürülecek yeni sportif SUV coupé serisinin ilk görüntüsünü sunuyoruz
Taigo, küçük araç segmentinde Volkswagen'in SUV yelpazesine eklenen sportif bir crossover modeli.
Yeni model, karizmatik bir tasarıma, modern işletim konseptine ve çok sayıda yardım sistemine sahiptir.
Yeni Taigo yola çıkmaya can atıyor! Volkswagen,resmi Avrupa prömiyeri öncesinde yaklaşmakta olan crossover modelinin adını açıkladı. Taigo, Volkswagen'in küçük araç segmentindeki SUV serisine yeni bir eklemedir. Dinamik ve duygusal bir etkileyici bir tasarımla hazırlanmıştır. Yeni model aynı zamanda çok sayıda yardım sistemi ve son teknoloji bağlantı ile birlikte geliyor.
Yükseltilmiş oturma pozisyonunu sportif bir coupé silueti ile birleştiren bir CUV (Crossover Utility Vehicle) arayanlar için bekleyiş sona erdi. Yeni Taigo, ekonomik TSI motorları, standart olarak sunulan LED farlar, modern bir işletim konsepti, tamamen dijital bir kokpit ve çok sayıda destek sistemi ile piyasaya sürülecek.
Taigo, Brezilya'dan gelen başarılı Nivus modeline dayanıyor ve İspanya'nın Pamplona kentinde Avrupa pazarı için üretilecek. Yeni CUV bu yaz görücüye çıkacak ve 2021'in sonunda piyasaya sürülecek.