KS KS mufayu Katılımcı Üye Katılım 10 May 2020 Mesajlar 988 Tepkime puanı 1,248 Konum İstanbul İsim fatih Araç Passat 30 Mar 2021 #16 [mention]ogzogz [/mention] aynen bence de tam polo gibi içerde de pastel renkli geçişler vs olur diye düşünüyorum.
[mention]ogzogz [/mention] aynen bence de tam polo gibi içerde de pastel renkli geçişler vs olur diye düşünüyorum.
burakca Üye Katılım 11 May 2015 Mesajlar 461 Tepkime puanı 86 Konum Kayseri İsim Burak Akca 30 Mar 2021 #17 Bu tür araçlara sözde suv diyorlar ama oturumları çok rahat değil aynı zamanda t-roc gibi işçiliği olacaksa olmasın
Bu tür araçlara sözde suv diyorlar ama oturumları çok rahat değil aynı zamanda t-roc gibi işçiliği olacaksa olmasın
Furkan Moderatör Katılım 21 Kas 2019 Mesajlar 4,489 Tepkime puanı 7,646 Konum İstanbul İsim Furkan 31 Mar 2021 #18
snoppy Katılımcı Üye Katılım 14 May 2015 Mesajlar 902 Tepkime puanı 323 İsim Erhan 31 Mar 2021 #19 Volkswagen neden model isimlerinde "O" harfi kullanıyor hep? denk mi geliyor merak ediyorum polo t-roc golf arteon scirocco (selametle) touareg taigo (yeni) (passat ve tiguan hariç. bunlarda niye yok mesela?)
Volkswagen neden model isimlerinde "O" harfi kullanıyor hep? denk mi geliyor merak ediyorum polo t-roc golf arteon scirocco (selametle) touareg taigo (yeni) (passat ve tiguan hariç. bunlarda niye yok mesela?)
ogzogz Paylaşımcı Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 4,361 Tepkime puanı 5,825 İsim Ogz 31 Mar 2021 #20 snoppy dedi: Volkswagen neden model isimlerinde "O" harfi kullanıyor hep? denk mi geliyor merak ediyorum polo t-roc golf arteon scirocco (selametle) touareg taigo (yeni) (passat ve tiguan hariç. bunlarda niye yok mesela?) Genişletmek için tıkla ... @snoppy(snoppy ) + Volkswagen Taos T-cross Amarok Touran Transporter Gol Eos Fox Bora .. Tesadüf olamaz gibi geliyor ama nedeni de şu diyemiyorum. Logo şekli de "O" biçiminde.. "Volkswagen" içinde de o oluşu ve telaffuzunun devamında uyum olması adına olabilir. ogzogz Moderatör tarafında düzenlendi: 31 Mar 2021
snoppy dedi: Volkswagen neden model isimlerinde "O" harfi kullanıyor hep? denk mi geliyor merak ediyorum polo t-roc golf arteon scirocco (selametle) touareg taigo (yeni) (passat ve tiguan hariç. bunlarda niye yok mesela?) Genişletmek için tıkla ... @snoppy(snoppy ) + Volkswagen Taos T-cross Amarok Touran Transporter Gol Eos Fox Bora .. Tesadüf olamaz gibi geliyor ama nedeni de şu diyemiyorum. Logo şekli de "O" biçiminde.. "Volkswagen" içinde de o oluşu ve telaffuzunun devamında uyum olması adına olabilir. ogzogz
ogzogz Paylaşımcı Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 4,361 Tepkime puanı 5,825 İsim Ogz 29 Tem 2021 #21 On 30.03.2021 at 4:04 PM, Franquaz yazdı: @Terms Unutmayalım, unutturmayalım Genişletmek için tıkla ... @Franquaz hatırlayalım
On 30.03.2021 at 4:04 PM, Franquaz yazdı: @Terms Unutmayalım, unutturmayalım Genişletmek için tıkla ... @Franquaz hatırlayalım