Çok şükür iyi Halimize şükürler olsun. Şu durumda başta herzaman ki gibi sağlık... Gerisi boş.@Baho_34 Rabbim dermansız dert vermesin. geçmiş olsun. umarım hastamız gün geçtikçe iyileşiyordur.
Çok şükür iyi Halimize şükürler olsun. Şu durumda başta herzaman ki gibi sağlık... Gerisi boş.@Baho_34 Rabbim dermansız dert vermesin. geçmiş olsun. umarım hastamız gün geçtikçe iyileşiyordur.
Sanada geçmiş olsun hocam[mention=15829]Baho_34[/mention]Allah daha da iyi etsin, bende 15 Aralık 2020'de % 10 şansla hayatta kalabileceğim acil ve bir o kadar da büyük bir ameliyat geçirdim, onun için halinizden çok iyi anlıyorum.
Sağlıcakla Kalın,
Geçmiş olsun Komşu.@Baho_34Allah daha da iyi etsin, bende 15 Aralık 2020'de % 10 şansla hayatta kalabileceğim acil ve bir o kadar da büyük bir ameliyat geçirdim, onun için halinizden çok iyi anlıyorum.
Sağlıcakla Kalın,
Çok geçmiş olsun. Hayata bir kere geliyoruz bize emanet olan bedenimize sağlığımıza çok iyi bakmamız gerekiyor...@Baho_34Allah daha da iyi etsin, bende 15 Aralık 2020'de % 10 şansla hayatta kalabileceğim acil ve bir o kadar da büyük bir ameliyat geçirdim, onun için halinizden çok iyi anlıyorum.
Sağlıcakla Kalın,