Geçmiş olsun, erken fark etmeniz iyi olmuş., 3500 yetkili servis fiyatı mı..?Devirdaimden kaçırıyormuş.
Açılmışken triger de değişelim dedik.
Yağ bakımı + fren hidroliği değişimi.
Totalde 3500 liraya mal olacak.
Yok özel servis. Ancak içinde periyodik yağ bakımı ve fren hidroliği değişimi istediğim için bu kadar oldu.Geçmiş olsun, erken fark etmeniz iyi olmuş., 3500 yetkili servis fiyatı mı..?
Sağolun hocam. Maşallah siz bunkonuda tedbirlisiniz. Km düşük ama 8 yaşında idi araç. Ne zaman sorun çıkacak derken eli kulağındaymış.Gecmis olsun açmış olduğum konuda mevcut bende aracımı 80 bin km de bir sıkıntım olmadığı halde yenilemiştim.
Sağolun,@Kysr038 Geçmiş olsun.. Araç herhangi bi uyarı vs veriyor mu?
Evet araba konusunda titiz birisiyim. Arabaya bakarsak ilgili olursak oda bizi yolda bırakmaz...Yok özel servis. Ancak içinde periyodik yağ bakımı ve fren hidroliği değişimi istediğim için bu kadar oldu.
Sağolun hocam. Maşallah siz bunkonuda tedbirlisiniz. Km düşük ama 8 yaşında idi araç. Ne zaman sorun çıkacak derken eli kulağındaymış.
Sağolun,
Soğutma sıvısı min seviyenin altına düşmediği için herhangi bir uyarı vermedi. Motor içini gözle kontrol ederken farkettim sızıntıyı
Orijinal parça evet hocam.@Kysr038 Triger ve devirdaim hangi marka kullandınız hocam? Orijinal mi yan sanayi mi?
Çok doğru hocam. Daha birkaç gün önce bir forum üyemizin aracında kedi yaşamını yitirmişti.Amortisörlü ya da amortisörsüz,
ara ara motor kaputunu kaldırıp bakmak,
yağ su seviyelerini kontrol etmek vs.
aracın ideal çalışması ve
araç ile güvenli bir şekilde seyahat edebilmek için önemli.
Amortisör suz kaput ta motor konturolu bilemedim hocam yaAmortisörlü ya da amortisörsüz,
ara ara motor kaputunu kaldırıp bakmak,
yağ su seviyelerini kontrol etmek vs.
aracın ideal çalışması ve
araç ile güvenli bir şekilde seyahat edebilmek için önemli.