- İsim
- Ogz
Kullanma kılavuzunda 90 db yazıyor. Evet, biraz sesli çalışıyor ancak telefondaki ses ölçer ile çalıştırmadan önce ortam sesi 40 db'di, çalıştırdıktan sonra 80 db'e çıktı.Baya gürültülü bir cihaz plastik gövdeden dolayı hava basma hızı yavaş. Metal gövdeli tavsiye ederim
Videolarda çıkan ses biraz yanıltıyor. Ses kabul edilebilir.
Kullanma kılavuzunda 8 dk'dan fazla kullanmayınız yazıyor ve biraz soğuduktan sonra tekrar çalıştırmayı öneriyor.Yaz günü çocuğun şişme havuzunu şişirirken çok uzun sürdüğü için aracın sigortası attı.
Yedekte sigorta bulundurmakta fayda var bu tarz ürünlerin kullanımında.
Çakmaklık girişinde 10 amp cam sigorta var. Bi tane yedek koymuşlar.
Araç çakmaklığında 15 amp sigorta mevcut. Mutlaka çalıştırırken 2. çakmaklık girişinde başka bir cihaz olmaması gerekir.
Araç üzerinde denediğimde ise, basmak istediğiniz değerden 1 PSİ fazla seviyeye gelince durdurunca istenilen basınca ulaşmış olunuyor.
Bir üst modelinde istenilen basıncı pompadan ayarlayınca duruyor. Ancak onda da 1 PSİ fazla ayarlamak gerekiyor. Ekstra ışık vs. var ancak gereksiz. Ve fiyatı da neredeyse 2 katı.
Daha önce bir konu açmıştım..
Aylık , haftalık , 15 günlük araç, motorsiklet, bisiklet lastiklerinin kontrolleri için uygun bir ürün.
Üzerindeki usb girişi mevcut. 800ma güç aktarıyor. Genel olarak yeni araçlarda usb girişi mevcut ve birçok çakmaklık şarj aleti var ancak olmaması durumunda iş görür.
Boyutu da küçük denilebilir.
Ben beğendim.
Moderatör tarafında düzenlendi: