Seçenek tabii ki var da replika sebring bir şeye benzemiyor.Dijon yerine başka seçenek yokmu? R-Line dönüşüm istediğim için Sebring istiyordum ben
Seçenek tabii ki var da replika sebring bir şeye benzemiyor.Dijon yerine başka seçenek yokmu? R-Line dönüşüm istediğim için Sebring istiyordum ben
18" jant+lastik+yay kabaca 8bin civarıBen bu bütçeye direk 18" - yay - lastik alırım. Kalırsa para Spacer alırım. Çıkan jant lastiği satar, far alırım, film çektiririm. Tamam
Hahaha tüh hesabı tutturamadık Kafamda fiyatlar hala 201918" jant+lastik+yay kabaca 8bin civarı
5 bin bütçeye+3bin hita desek kafa kafaya geliyor gibi, kalanı sonra yapılır.
Şu parayı harcayacağım, daha harcamayacağım diyip de bunu uygulayabilen görmedim ben bugüne kadar.
R-Line dönüşüm yapacağım için Durban ya da Sebring'den başka seçim yok gibi. Orjinal Durban karşıma çıkarsa alırım ama aklım Gun Metal Sebring'deSeçenek tabii ki var da replika sebring bir şeye benzemiyor.
5 Bine Bu Kadar Şey Kalmış mı yaBen bu bütçeye direk 18" - yay - lastik alırım. Kalırsa para Spacer alırım. Çıkan jant lastiği satar, far alırım, film çektiririm. Tamam
Dartford da olabilirR-Line dönüşüm yapacağım için Durban ya da Sebring'den başka seçim yok gibi. Orjinal Durban karşıma çıkarsa alırım ama aklım Gun Metal Sebring'de
Evet hocam, Golf'e de yakışan bir jantPassat jantı değil mi o?
Rline jant Jurva olarak da bakabilirsinR-Line dönüşüm yapacağım için Durban ya da Sebring'den başka seçim yok gibi. Orjinal Durban karşıma çıkarsa alırım ama aklım Gun Metal Sebring'de