Bendede o sorun vardı dün yapmıştım 2 sine tıkladım hiçbişey değişmedi sonra tekrar deneyince takılı kalmıştı eskiye alınca düzeldi.@CemK Aynen bende de 3 tane skin çıkıyor. Vagcomla kodlayarak karbon yapmak istedim teybe restart çektim açılış ekranında kaldı ekran. Sonra vagcomla eskiye döndürdüm düzeldi ama karbon yapamıyorum. 840C delpi ünite
@gembad ekran açıksa ordan da yapiliyo aynen, zaten o menude unite destekliyosa iki skin gelir, desteklemeyenlerde tek geldiğide oluyo. Onlarda da bazen kodlama ile degistirilebiliyo, mesela 846 Kodlu unite.
bana ilk cihaz geldiğinde karbondu arka plan sonra crackte problem vardı tekrar crack yapınca bir daha gelmedi karbon 840c den bahsediyorum@tuncer_2632 Karbon arka plan 2xx yazilimli 846'larda gördüm sadece, eski bir yazilim secenegi az ama GolfR yapinca arka plan karbon görünümlü oluyordu, daha yeni olan cihazlarda karbon gormedim.
Benim bu cihaz mib2 mi şimdi.@Terms bunda olacagini sanmam hocam, ilk Mib2 cihazlardan ve en basic olanı, yazilim versiyonuna bakicam daha yenisi var mi ama yine de olmaz diye tahmin ediyorum.