Ender elektronik fiyatı 500TL den 900 TL ye çıkarmış. Bu durumda 400TL daha verip, lisans satın almak daha mantıklı geliyor. En azından güncelleme ile silindiğinde, tekrar yükletmekte sorun olmayacaktır.
İki ayrı araç kodu var, bu koda göre fiyat ya 500 TL yada 900 TL oluyor. Önce bunu sorgulatmak lazım. Ama serviste fiyat standart sanırım...Güncelleme ile silinme söz konusu değil, Ender'de kodu yurtdışından alıp aktivasyonu serviste yapıyor. Servisin yaptığından farklı bir uygulama yok.Ender elektronik fiyatı 500TL den 900 TL ye çıkarmış. Bu durumda 400TL daha verip, lisans satın almak daha mantıklı geliyor. En azından güncelleme ile silindiğinde, tekrar yükletmekte sorun olmayacaktır.
Daha önce aradığımda Ender'in bana verdiği bilgi buydu.İki ayrı araç kodu var, bu koda göre fiyat ya 500 TL yada 900 TL oluyor. Önce bunu sorgulatmak lazım. Ama serviste fiyat standart sanırım...Güncelleme ile silinme söz konusu değil, Ender'de kodu yurtdışından alıp aktivasyonu serviste yapıyor. Servisin yaptığından farklı bir uygulama yok.
Ender in ilk yaptığı yasal bir yol değildi. Bir cihazı flashlayip diğer cihazlara atıyordu. Ondan vazgeçti ise ayrı tabiİki ayrı araç kodu var, bu koda göre fiyat ya 500 TL yada 900 TL oluyor. Önce bunu sorgulatmak lazım. Ama serviste fiyat standart sanırım...Güncelleme ile silinme söz konusu değil, Ender'de kodu yurtdışından alıp aktivasyonu serviste yapıyor. Servisin yaptığından farklı bir uygulama yok.
Aynen oyle ??Ender in ilk yaptığı yasal bir yol değildi. Bir cihazı flashlayip diğer cihazlara atıyordu. Ondan vazgeçti ise ayrı tabi
Eğer faturanızda usb soketin parça kodu yazıyorsa soylemenız mümkün mü Maslak doğuş oto stoğunda var fakat onlarda emin degıl.Dıscover proyu taktırdım sadece onu degıstırmesı kaldı.155 tl ücretli var parçanın servıste.5G0 035 222E bendekı parça kodu.Aynen oyle ??
Can selam,Eğer faturanızda usb soketin parça kodu yazıyorsa soylemenız mümkün mü Maslak doğuş oto stoğunda var fakat onlarda emin degıl.Dıscover proyu taktırdım sadece onu degıstırmesı kaldı.155 tl ücretli var parçanın servıste.5G0 035 222E bendekı parça kodu.
Pekı ozaman teşekkür ederım.Can selam,
Malesef elimde bir fatura yok. USB'yi Ender'de değiştirdik çünkü.
Ankarada bir arkadaşım MK7,5 comfortline aracı için servisle görüşüyor. Sanırım bir aktivasyon yapılacak ve USB'de değişecek. Öyle bir durum olursa fatura görüntüsünü mutlaka buraya eklerim, sözüm olsun.Pekı ozaman teşekkür ederım.
Ürün kodu 5G0 035 222E dün aldım bugün Apo ustaya taktırdım ve stabil çalışıyor discover pro ile.Ankarada bir arkadaşım MK7,5 comfortline aracı için servisle görüşüyor. Sanırım bir aktivasyon yapılacak ve USB'de değişecek. Öyle bir durum olursa fatura görüntüsünü mutlaka buraya eklerim, sözüm olsun.
Telefona mirrorlink app kurman lazım...App connectle ilgili bir problemim var ıphone cihazı sorunsuz anında bağlanıyor ama iki tane android denedim cihazı görüyor bağlanıyor fakat ekrana yansımadan bağlantı kesildi diyor.Acaba cihazlarla mı alakalı biri s4mini diğeri j7 cihazların.Servisten parçayı alırken telefonunuz ıphone mu diye sorup durdu yedek parçacı ama sanmıyorum sadece ıphone yansıtacağını.