6,5" Composition Media APP Connect

Merhaba dediğiniz androit uygulamasını internette buldum ve telefonuma kurdum, ios için ne tür bir uygulam kurmamız gerekiyor.

Araç hareket halinde iken google navigasyon düzgün çalışıyormu ?

İOS da denedinizmi nasıl çalışıyor,

Birde siz bu aktivasyon işlemini hangi serviste yaptınız.
Selam arkadaşlar en son ve güncel bilgileri paylaşıyoruz,

6,5" lik MIB2 yeni nesil discovery media cihazlarında app-connect lisans bedeli 1046 TL ( Bilgi Maslak Doğuş oto vw yedek parçadan alındı )

Androit telefonlarda kısıtlı içerik ile çalışıyor denilmekte, google play storda türkiye içn henüz yayında olmayan android-auto uygulamasını internet üzerinden indirerek telefonunuza kurduğunuzda google haritalar dahil antroit telefonlarda düzgün ve sağlıklı bir şekilde çalıştığı söyleniyor, Androit telefonlar için ilgili uygulamanın apk dosya linkini aşağıda paylaşıyorum, indirip telefonunuza kurabilirsiniz.

Apple tarafında durum biraz farklı araç üzerinde bulunan usb soketi apple marka cihazları desteklemediği için bunun değişmesi gerekiyormuş ve ücretide 351 TL imiş, bunu takmış olmamız her şeyin tam ve sorunsuz olacağı anlamına gelmesin gene türkiye için kısıtlı özellikler ile çalışıyormuş. Androit cihazlarda olduğu gibi buna uygulama yüklenemediği için apple marka cihazlar için net ve kesin bir çözüm henüz yok.

http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/

Selam arkadaşlar en son ve güncel bilgileri paylaşıyoruz,

6,5" lik MIB2 yeni nesil discovery media cihazlarında app-connect lisans bedeli 1046 TL ( Bilgi Maslak Doğuş oto vw yedek parçadan alındı )

Androit telefonlarda kısıtlı içerik ile çalışıyor denilmekte, google play storda türkiye içn henüz yayında olmayan android-auto uygulamasını internet üzerinden indirerek telefonunuza kurduğunuzda google haritalar dahil antroit telefonlarda düzgün ve sağlıklı bir şekilde çalıştığı söyleniyor, Androit telefonlar için ilgili uygulamanın apk dosya linkini aşağıda paylaşıyorum, indirip telefonunuza kurabilirsiniz.

Apple tarafında durum biraz farklı araç üzerinde bulunan usb soketi apple marka cihazları desteklemediği için bunun değişmesi gerekiyormuş ve ücretide 351 TL imiş, bunu takmış olmamız her şeyin tam ve sorunsuz olacağı anlamına gelmesin gene türkiye için kısıtlı özellikler ile çalışıyormuş. Androit cihazlarda olduğu gibi buna uygulama yüklenemediği için apple marka cihazlar için net ve kesin bir çözüm henüz yok.

http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/
Hayır bir apple teknikeri olarak aracın usb si nasıl iPhone desteklemiyor anlamıyorum.Bu kabloda zaten 2 elektrik 2 data hattı var.Takılacak parçada nasıl bir donanım değişikli olacak gerçekten merak içindeyim.Hayır bizim araçlarda veri yolu eksiğimi var da değişiyor.Sitemim size değil yılmaz bey yanlış anlaşılmasın.

SAYGILARLA

Hocam yurt disi forumlarda gormustum.cikisindaki soket degisiyor araya bir adaptör geliyor. Usb den goruntu aktarimi icin bu gerekliymis.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocalarım aracımı aldım servisten. Gittiğim zaman Skoda gittim denemek icin smartlink. Fakat arabaların hepsinin aküsü boşalmış multimedyalar açılmıyor ondan deneyemedim kusura bakmayın.

Kendi aracımın bilgilerini paylaşayım. Bu arada ben aracımda voice fiziksel tuşu yok sanıyordum fakat bugun dikkat ettim varmış. Bunun icinde ozur dilerim yanlis bilgilendirme yapmış oldum kusura bakmayın lütfen bunun icinde. Menüler sırasıyla şöyledir;

c4be0a05441f28381c483a17e419f99b.jpg

a4baba1da3a0a55de3202cb8a207ac0f.jpg

a3dc60d2b846804fe17f48ad40887522.jpg

Aracımı 2015 Ağustos ta teslim aldım bayiden.

Gerçekten bu iş çorbayı da geçti. sonuç ne olacak çok merak ediyorum. hocam aracını ağustosta almış uygulama var, ben ocakta aldım uygulama yok.

@silvershadow Murat hocam.

Umut bey ile gorusebildinizmi? Size donus sagladimi?

Ender hocama standart firma prosedürü seklinde bir aciklama yapmislar.

Lakin bu isin teknik bir aciklamasi var mi?

Rastgele mi koyuyorlar cihazlari yoksa?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam bu MIB1 MIB2 cihazların bir yerinde yazıyor mu?

@yilmazkara1981

ağustos tarihli haber:

kaynak:   http://www.teknoblog.com/volkswagen-carplay-android-auto-car-net-103902/

Volkswagen’in CarPlay ve Android Auto destekli otomobilleri bayilere dağıtılıyor

Araç içi bilgi ve eğlence platformu MIB-II ismiyle yenileyen Volkswagen, Android Auto ve CarPlay uyumlu sistemi barındıran otomobilleri bayilerine dağıtmaya başladı. Şirketin CES 2015’te duyurduğu teknoloji, daha modüler bir yaklaşımı benimsiyor. Üstelik uygulamalar ve giyilebilir ürünlerle daha iyi çalıştığı belirtilen MIB-II, Volkswagen’in 2016 model araçlarının önemli bir kısmında yer alacak.

Volkswagen, MIB-II’nin modülerliğinin modele özgü olmaktan çıkmasından kaynaklandığını belirtti. Dokunmatik ekranlar şirketin tüm otomobillerinde yer alacak. Android Auto ve CarPlay desteğiyse giriş seviyesi dışındaki tüm modellerde bulunacak. Volkswagen, MIB-II’nin modülerliğinin modellere özgü ekran döneminin sona ermesinden kaynaklandığını belirtti. Bundan böyle şirketin tüm otomobillerinde MIB-II ekranları bulunacak. Android Auto ve CarPlay desteğiyse giriş seviyesi dışındaki modellerde sunulacak.

Volkswagen, MIB-II ile kendi uygulamalarından oluşan bir seti de araç sahiplerine ulaştıracak. Car-Net adı verilen set sayesinde akıllı telefon aracılığıyla otomobilin yerini ve kapılarının kilitli olup olmadığını kontrol etmek mümkün olacak. Kaza durumunda acil çağrı merkezlerinin otomatik olarak haberdar edilmesi, hız limitinin aşılması durumunda sürücülerin uyarılması ve taşıtın mekanik durumunun kontrol edilebilmesi sistemin yenilikleri arasında yer alıyor. Wolkswagen’in Car-Net uygulamalarına hem iOS hem de Android üzerinden erişilebilecek. Yeni otomobiller Car-Net’ten altı ay boyunca ücretsiz faydalanabilecek. Daha sonrasında ise 1 (199 dolar), 2 (378 dolar) veya 3 (540 dolar) abonelik paketlerine geçiş yapılabilecek. Aylık aboneliği tercih edenleri de unutmayan Volkswagen, aylık ücreti 17.99 dolar olarak belirledi.

Volkswagen, kullanıcılarına otomobil ve donanım seviyesine bağlı olarak dört farklı MIB-II seçeneği sunacak. Composition Color adını taşıyan standart sistemde 400 x 240 piksel çözünürlüğünde 5 inç dokunmatik ekran, AUX girişi, SD kart desteği, USB girişi, Bluetooth ve aracın arkasını gösteren kamera standart olarak bulunacak. Compositon Media adını taşıyan ikinci sistemdeyse boyutları 6.3 ila 6.5 inç arasında değişen 800 x 480 piksel çözünürlüğünde bir ekran yer alacak. Bluetooth aracılığıyla SMS alım ve gönderim desteği, iki telefonla birden eş zamanlanabilme özelliği, çift SD kart girişi ve JPEG formatındaki fotoğrafları gösterebilme Composition Media’nın diğer özellikleri arasında sıralanıyor.

Üçüncü seçenek olan Discover Media ise 2.5D navigasyon özelliğiyle dikkat çekiyor. Sesli komutla verilen adresi anlayabilmesi ve geçmiş seyahatlerden hareketle verilen komutları değerlendirebilmesi de Discover Media’nın özellikleri arasında bulunuyor.

2016 model e-Golf SEL Premium’a yerleştirilen Discover Pro ise 3D navigasyon, 10 GB dahili hafıza, DVD oynatıcısı ve sürükle-bırak desteği gibi özellikleriyle MIB-II seçeneklerinin en gelişmişi olma niteliğini taşıyor.

Wolkswagen’in CarPlay, Android Auto ve MirrorLink için kullandığı şemsiye marka olan App-Connect; iPhone’larda, Android 5.0 ve üstü telefonlarda ve Samsung, HTC, LG ve Sony’nin MirrorLink uyumlu cihazlarında bazı seçilmiş uygulamalara uzaktan erişim sağlayacak. 2015’in ilerleyen dönemlerinde Car-Net’in Apple Watch uygulamasını yayınlayacağını açıklayan Volkswagen, Android Wear desteği konusunda ise çalışmaların devam ettiğini duyurdu. Şirketin yeni araç içi bilgi ve eğlence sisteminin henüz ülkemize giriş yapmayacağını hatırlatmakta fayda var.

Merhaba benim aracım da 19A donanımına sahip gecenlerde doğuş diyalogda bana app connect i aktif edebileceğim söylenmişti fakat doğuş oto çankaya yapamadıklarını almanya ve doğuş oto merkez ile teknik yazışmalar yapıldığını belirtti bugun tekrardan aradım doğuş diyaloğu ve forumda yazılan herseyden bahsettim telefonda ısrarla aracımda sistemin aktif edilebileceğini söylediler ve doğuş oto cankayanin konu ile ilgili temasa geçmesini sağlayacaklar 

Merhaba benim aracım da 19A donanımına sahip gecenlerde doğuş diyalogda bana app connect i aktif edebileceğim söylenmişti fakat doğuş oto çankaya yapamadıklarını almanya ve doğuş oto merkez ile teknik yazışmalar yapıldığını belirtti bugun tekrardan aradım doğuş diyaloğu ve forumda yazılan herseyden bahsettim telefonda ısrarla aracımda sistemin aktif edilebileceğini söylediler ve doğuş oto cankayanin konu ile ilgili temasa geçmesini sağlayacaklar 
hadi bakalım insallah diyelim. ufacık olumlu haber bile önemli bizim için 

Arkadaşlar menüsünde app connect bulunan cihazlar MIB 2 denilen cihazlardan mi?

Ve 19A olanlar MIB1 mi nereden bakılıyorsa bakabilir mi herkes? Böyle bir ayrım varsa hic cihaz no vs ugrasmanin anlami yok...

cihaz bilgileri bölümündeymiş, bu mib1 mib 2

bir bakın bakalım 19 lar mib1, 24 ler mib2 mi?

Bende aracımı 4 ocakta teslim aldım ne voice tuşu nede menüde app connect var.Nasil bir iş bu ? Araç gelir gelmez ilk olarak app connect i aradı gözlerim,  St ye sorduğumda ilk defa duymuş gibi boş boş baktı suratima.Biraz ben bilgilendirdim.Yazik ?

cihaz bilgileri bölümündeymiş, bu mib1 mib 2

bir bakın bakalım 19 lar mib1, 24 ler mib2 mi?
Hocam tam olarak nasıl yazıyormuş açık açık mb1 mi yazıyor yoksa onu ifade eden bir kod falan mı var.Hiç dikkatimi çekmedi öyle bir yazı.

SAYGILARLA

Merhaba arkadaşlar. Aracımı Aralık 25 gibi teslim aldım, sistem bilgilerim ise aşağıdaki şekilde. İnşallah hepimiz faydalanırız şu özelliklerden.

20160211_215539.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 1864

Geri
Üst Alt