Yaptırdık Kullanamıyoruz abi patrondan onay bekliyoruzS400 cok tutmustur kaplamasi Ekli dosyayı görüntüle 45762
@Alpyaman Hocam merhaba. Zivent markasını Studio Feynlab'ta mı kaplattınız? Ben biryerden fiyat aldım ancak biraz pahalı geldi. Bir yardımın olursa çok çok sevinirim.Zivent öneririm. 3 araç kaplattım (2Adet S400, 1adet A6) gerçekten kaliteli) düşünen varsa fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım istanbul için
Evet Studio feynlab Sezer Bey den. 3 araç gönderdiğim için bana uygun fiyat vermiş olabilir. Ve yaklaşık 2 ay önce olan kurlardan dolayı düşük kalmış olabilir. Ancak benim ismimi Sezer Bey e söylerseniz yardımcı olabilir. Ben kendisine iletiyorum forumdan Yücel Bey arayacak diye.@Alpyaman Hocam merhaba. Zivent markasını Studio Feynlab'ta mı kaplattınız? Ben biryerden fiyat aldım ancak biraz pahalı geldi. Bir yardımın olursa çok çok sevinirim.
Kendisiyle görüştüm. Belirttiğiniz gibi isminizi verdiğimde biraz daha yardımcı oldu, çok teşekkürler. Yine de çoook pahalı ancak 3 araç içinde memnun olduğunuzu belirttiğiniz için ben de yaptırmayı düşünüyorum. İlk aracı yaptıralı ne kadar oldu, herhangi bir problem veya negatif birşeyi var mı?Evet Studio feynlab Sezer Bey den. 3 araç gönderdiğim için bana uygun fiyat vermiş olabilir. Ve yaklaşık 2 ay önce olan kurlardan dolayı düşük kalmış olabilir. Ancak benim ismimi Sezer Bey e söylerseniz yardımcı olabilir. Ben kendisine iletiyorum forumdan Yücel Bey arayacak diye.
2 ay oldu. Şirket sahiplerinin araçları. Çok beğendiler.Kendisiyle görüştüm. Belirttiğiniz gibi isminizi verdiğimde biraz daha yardımcı oldu, çok teşekkürler. Yine de çoook pahalı ancak 3 araç içinde memnun olduğunuzu belirttiğiniz için ben de yaptırmayı düşünüyorum. İlk aracı yaptıralı ne kadar oldu, herhangi bir problem veya negatif birşeyi var mı?