@superkartal Caner Bey, tuş takımı temin edip montajı yapılıyor buna ek olarak kodlama gerekiyor.Ben @forjust1day tuna hocama orjinal lisanslı bir şekilde yaptırdım.Fiyatlar konusu sizin parçaları temin etmeniz ve kodlamaları yaptırmanız ile belli olacaktır. Forumda tuş takımı satanlar oluyor kodlama ile ilgili de Tuna hocama danışabilrisiniz.@samet602 Samet hocam benim araçta Comfortline paket ancak Hız Sabitleyici yok, Hız Sabitleyici montajında süreç nasıl işliyor? Gerekli parçalar, kodlama vs. Ortalama maliyet ne olur dışarda yaptırınca? Geçen Ağustosta servis bana 3200 gibi bi fiyat vermişti yanlış hatırlamıyorsam.
CPH1931 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın. Pla 3.0 yerine neden 2.0 tercih ettiniz acaba? Desteklememe gibi bir durum mu var? Aliexpress’de set fiyatları aynı çünkü, 3.0 tercih edilesi duruyor.
Mehmet Bey, dikkatinizden kaçmamış arkadaşlar aracın dış görünüşünden de fotoğraflar isteyince eldeki eskilerden eklemiştim
@İlker34 hocam yardımcı olur özelden yazınMerhabalar. Bnde mode tuşu eklemeyi düşünüyorum ama odis online kodlama yapanı bulamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.