jamesdaugles
Üye
Genelleme ise katılıyorum ustadHiçbir kadın o otoparka girip çıkamaz. Ben erkek olarak bile zorlanırım. Mimarı bulmak lazım
ESP kapatıp çıkıyorum 3 gündür, patinaj çektiğinde gazı azaltıyorum rahat çıkmaya başladım,Valla keşke benimde garajım olsa da böyle 85 manevrada çıkarsam arabayı, her akşam park yeri aramaktan, bulamayınca cezalı yere bırakmaktan ve ceza ödemekten, arabayı park ettiğim yerden kaldırmaya korkar oldum
patinaj çekme durumunda espyi kapatmayı denediniz mi hocam,mutlaka faydası olacaktır.
Bizim araçlarda ESP kapatılamıyor., sadece ASR kapatılabilir., Sadece Golf R ve Golf GTI 'larda ESP kapatılabiliyor@jamesdaugles Hocam bizim araçlarda ASR yani antipatinaj sistemi yokmu?
Şimdi anladım Jattada var Golf 7 de yok! İlginç.
Hele jettada karda vs çok rahat hareket ediyordum patinaj çektirmek istesemde çekmiyordu.
Golf te ise istemesemde az sert davransam hemen patinaj çekiyor.
Hocam bizde Asr var ama en azından benim 1.5tsi da sadece adı vardı@jamesdaugles Hocam bizim araçlarda ASR yani antipatinaj sistemi yokmu?
Şimdi anladım Jattada var Golf 7 de yok! İlginç.
Hele jettada karda vs çok rahat hareket ediyordum patinaj çektirmek istesemde çekmiyordu.
Golf te ise istemesemde az sert davransam hemen patinaj çekiyor.