Yeni Klima Panelimiz geldi 🙂

@omurkadir valla ben indirimdeyken aldım iyi oldu. Kodlama ya gerek yok direk oluyor. Koltuk ısıtma sız araca taksanızda çalışır ama denemek lazım net bilgi veremiyorum.
Hayırlı olsun , ürünü daha önce kendi aracıma takmıştım . Vas yardımıyla kodlanması gerekiyor ne yazıkki vcds okumuyor yada benim kulladığım kablo okumadı . Ben ilk taktığımda uzun bir arıza listesi ve çalışmayan klima kompresörü sorunu yaşadım . Klima çalışıyor gibiydi ama çalışmıyormuş yaptığım kodlamalar sonucunda hem fan gücü arttı hem de kompresör çalışmaya başladı . Evet ürün tak çalıştır ama düzgün çalışmasını istiyorsanız gerekli kodlamalar yapılıp temel adaptasyonları yapılması gerekiyor .

@agacmalzeme Hayırlı olsun beyfendi, herhangi bir kodlama gerekti mi direk tak çalıştır mı bu ürün bende almayı düşünüyorum. Sürekli siteye gidip gidip geri dönüyorum :)

Valla beyler ben dün aldım sonra iptal ettim.  :)  çünkü çok kullanışlı değil ve görselden başka hiçbir ekstra getirmeyen bir retrofit. Şık durduğu ise kesin.   :like:  Ama bizim tekerlek görünümlü panellerimizin de aracın iç tasarımdaki bütünlüğünü koruduğu kanaatindeyim.

hayırlı olsun @agacmalzeme. şık bulduğum bir parça. kullanışlılık konusunda da ciddi anlamda alışkanlık istiyor diye düşünüyorum. alıştıktan sonra da eski nesil panel çok kullanışsız gelir gibi :)  trend bu yönde gerçi, mecbur alışacağız :D  güle güle kullanın :)

madem klima panelini dokunmatik yaptınız, oldu olacak multimedyayıda dokunmatik discovery pro yapın. uyumlu olsun. gerçi biraz tuzlu olur...

@ft19 sadece ekran büyüyor onada gerek yok diye düşünüyorum. Navigasyonu googlemaps kullanıyorum her an güncel olduğundan. Navigasyonu alsak ekrana yansıtmak için hayalet gösterge desteklemiyor o değişecek bence çok para harcanır.

Çok güzel görünüyor. Güle güle kullanın hocam. Geçen sene almıştım, daha takmak kısmet olmadı ama. Fiyatı da 30-40 USD ucuzlamış. Düşünenler kaçırmasın. Bir dönem kodlamasında problemler oluyordu galiba ama çözdüler sanırım onu. Artık VCDS'de hata görünmüyor. 

Geri