hocam maliyet nedir soket soketemi montaji guzel olmus gule gule kullanin6 saat önce, agacmalzeme yazdı:
@AhmetCakmak
hocamın ateşlediği fitil ile gaza gelip aldığım klima paneli bugün elime ulaştı ve yerine taktım. Bu kadar rahat kullanımı olacğını tahmin etmemiştim. Resimlerini ve videosunu ekliyorum.
Eski klima panelimde satılıktır.
Ekli dosyayı görüntüle 45670Ekli dosyayı görüntüle 45671Ekli dosyayı görüntüle 45672
Hayırlı olsun , ürünü daha önce kendi aracıma takmıştım . Vas yardımıyla kodlanması gerekiyor ne yazıkki vcds okumuyor yada benim kulladığım kablo okumadı . Ben ilk taktığımda uzun bir arıza listesi ve çalışmayan klima kompresörü sorunu yaşadım . Klima çalışıyor gibiydi ama çalışmıyormuş yaptığım kodlamalar sonucunda hem fan gücü arttı hem de kompresör çalışmaya başladı . Evet ürün tak çalıştır ama düzgün çalışmasını istiyorsanız gerekli kodlamalar yapılıp temel adaptasyonları yapılması gerekiyor .@omurkadir valla ben indirimdeyken aldım iyi oldu. Kodlama ya gerek yok direk oluyor. Koltuk ısıtma sız araca taksanızda çalışır ama denemek lazım net bilgi veremiyorum.
Senkronizasyon kodlanamıyormu?@Terms düşüyor ama senkronizasyon tuşu olmadığından sürücü ve yolcu ayrı ayrı ayarlanıyor.
Bende bayılırım nuriyeye. Bence çok başarılı bir tatlı.@HONEY İstanbul'a gelecem abi ben sütlü Nuriye severim sanada ne istersen ondan alırım
Muhtemelen Mk6 jetta pQ mk7 golf mQb alt yapısına sahip oldupu içindirBirde benden çıkan fiziksel tuşlu paneli mk6 Jetta ya taktım ama çalışmadı. Çalışma ihtimali varmı kodlama ile.