Netrodo
Üye
- İsim
- Ömer Kaan
Ben Zaten Bu Aracımı Sattıktan Sonra VAG Grubundan Araç Almam 2020 Golf İçin Kullanırım Sadece. Benim İşimi Görsün Yeter Belki Bu İşi Çözersek Yardımcı Olurum Ücretsiz Yakınımdakilere. Sizin Güvendiğiniz Bir Link Varmıdır?@oryx @Netrodo sari etiketli Avrupa klon guncellenebilir vs diye bi dünya paraya sattıkları kablolar patladı Artik guncelleme felan da olmuyo onlarda.
Klon işi böyledir maalesef, eski atmel çipli Çin klonlar halen birçok araba icin is goruyor. Yeni arm islemcili real hexv2 denenler aslında daha iyi ama onun sahtesine de denk geldim, Çin Klon ama sahteside var RealHexV2 olanlar guncel T-Roc Yeni Logo Passat vs ye de baglaniyo, modullerde eski tip kablonun baglanamadigi bazi modullere de baglaniyo, ve gosteremedigi alt hata kodlarini da gösteriyo.
Sonuçta onunda uzun vadede ne olacağının garantisi olmaz. Eskisi ucuz sadece kodlama için işinizi mevcut arabanizda goruyorsa alin geçin, yok güncel kablo olsun ne olur ne olmaz derseniz yenisini alin.
Yada ben Göztepe'deyim ne yapacaksaniz gelin bakar yaparız
Gelme Noktasındada Aracı Oynatmıyorum 600KM'de Olduğu İçin Biraz Takıntılıyım Ben Kendim Yürürüm Ama