KS KS T Terms Paylaşımcı Üye Katılım 11 May 2015 Mesajlar 3,684 Tepkime puanı 7,856 Araç Golf 7 1.4 TSI 125 DSG Highline 16 Nis 2021 #16 @Kysr038 @ogzogz Videoya göre test ettim. Veri tabanı gözükürken tiklersek bütün SD kartı Albümler gözükürken albümleri Şarkılar gözükürken şarkıları karıştırıyormuş. İyide nasıl yaparsan yap yukarıdaki 2 nolu fotodaki gibi oluyor ana ekran ama karıştırma şkeli değişiyor. İlginç.
@Kysr038 @ogzogz Videoya göre test ettim. Veri tabanı gözükürken tiklersek bütün SD kartı Albümler gözükürken albümleri Şarkılar gözükürken şarkıları karıştırıyormuş. İyide nasıl yaparsan yap yukarıdaki 2 nolu fotodaki gibi oluyor ana ekran ama karıştırma şkeli değişiyor. İlginç.
ogzogz Paylaşımcı Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 4,823 Tepkime puanı 6,240 İsim Ogz 16 Nis 2021 #17 Terms dedi: İyide nasıl yaparsan yap yukarıdaki 2 nolu fotodaki gibi oluyor ana ekran ama karıştırma şkeli değişiyor. İlginç. Genişletmek için tıkla ... Parçayı görürken karistir sekmesini aktif ederseniz, o klasör ve alt klasörleri, liste başından aktif ederseniz sd kart içindeki tümünü karıştırıyor. Görsel olarak ekstra bir belirti yok. Yukarıda da belirttiğim gibi şarkı ekrandayken devredışı yapıp ardından tekrar devreye alırsanız , liste başı karıştır sekmesi devre dışı kalıyor.
Terms dedi: İyide nasıl yaparsan yap yukarıdaki 2 nolu fotodaki gibi oluyor ana ekran ama karıştırma şkeli değişiyor. İlginç. Genişletmek için tıkla ... Parçayı görürken karistir sekmesini aktif ederseniz, o klasör ve alt klasörleri, liste başından aktif ederseniz sd kart içindeki tümünü karıştırıyor. Görsel olarak ekstra bir belirti yok. Yukarıda da belirttiğim gibi şarkı ekrandayken devredışı yapıp ardından tekrar devreye alırsanız , liste başı karıştır sekmesi devre dışı kalıyor.
AhmetCakmak Yönetici Katılım 17 May 2017 Mesajlar 5,925 Tepkime puanı 8,746 Konum İstanbul İsim Ahmet Çakmak 16 Nis 2021 #18 @Terms Ahmet abi paylaştığınız linki kaldırdım. Yarın öbür gün yorumu paylaşana sorun yaratabileceği için kaldırıyoruz bu tarz linkleri/dosyaları.
@Terms Ahmet abi paylaştığınız linki kaldırdım. Yarın öbür gün yorumu paylaşana sorun yaratabileceği için kaldırıyoruz bu tarz linkleri/dosyaları.
KS KS T Terms Paylaşımcı Üye Katılım 11 May 2015 Mesajlar 3,684 Tepkime puanı 7,856 Araç Golf 7 1.4 TSI 125 DSG Highline 17 Nis 2021 #19 @AhmetCakmak İyi yapmışsın adminim. Zaten not düşmüştüm..