@frknyldrm hocam elimde 1 tane orijinal diye aldığım bir ürün var. Zamanında çok araştırmıştım iç çap 55 dış çap 65 olarak geçiyor her yerde.
Ürün kodu 5G0 601 171 B
Henüz araca takıp deneme fırsatım olmadığı için kesin konuşmak istemiyorum ama dediğim gibi ben golf 7 için orijinal olduğu söylendiği için aldım.
Babamın aracında yazlık lastikleri takarken 1 tane jant göbeğini golf 6 için olandan takmışlar. Tam oturmuyor ve deseni farklı muhtemelen aynı anda lastik değiştiren bir golf 6 ile karıştırdılar. Onun yerine takmak için aldım bende ama deneyemedim henüz.
Ürün kodu 5G0 601 171 B
Henüz araca takıp deneme fırsatım olmadığı için kesin konuşmak istemiyorum ama dediğim gibi ben golf 7 için orijinal olduğu söylendiği için aldım.
Babamın aracında yazlık lastikleri takarken 1 tane jant göbeğini golf 6 için olandan takmışlar. Tam oturmuyor ve deseni farklı muhtemelen aynı anda lastik değiştiren bir golf 6 ile karıştırdılar. Onun yerine takmak için aldım bende ama deneyemedim henüz.
İyi akşamlar beyler, yeni tip vw logolu jant göbeği için bir satıcı ile görüşüyorum da, bize 7-7.5 orijinal göbeğin detaylı fotoğrafları ve mümkünse ölçüleri lazım.
Jantlarım replika olduğu için bende orijinal göbek yok, yardımcı olabilecek kimse var mıdır?