@bmrt95 PS4 ve P4 arasında bende çok kalmıştım, sonunda PS4 aldım.
Yol tutuş, fren, ıslakta tutunma, vs performansından çok çok memnunum.
Ses olarak beklediğimden biraz daha sesli bence ama mesela
@HONEY hocam binince sessiz seninkiler diyo tabii Pirelliye göre
Hankook'a göre de daha sessiz sanırım
@HONEYona yorum yapar ikisinide biliyo.
Sert hissediyor olmamdan memnun değilim, ancak ben bu lastiğe 16" den 17" e geçerken geçtim. Daha yumuşak olacaksa Primacy4 ile değiştireyim diye 3 Lastikciyle konuştum, farkı hissedemezsin bile gereksiz değiştirme dedi hepsi. Sonra Primacy4'lü bi Golf kullandım baktım hakkaten fark yok yada gerçekten az ki hissedemedim. Sessizliğini denemedim ama az da olsa daha sessiz olabilir biraz hızlı olunca ama yavaş hızda ses olarak da pek farkı yoktu. Sonuçta lastikcilerin de dediği senin hissettiğin asıl fark 16-17 Jant değişimi yorumu haklı sanırım. Hatta lastikcinin biri ikisinin yumuşaklığı fark etmez aynı karkas üzzerine yapılıyo bu iki lastik, son kauçuk katman ve deseni farklı, o da çok az fark yaratır dedi. Dediği gibiyse son kauçuk kat ses'de bi miktar fark oluşturur ama yumuşaklığı çok az etkiler gibi geliyo banada.
Yine de daha Yumuşak lastik bulursam denersem geçebilirim her an, tabii performans'dan çok taviz vermemek şartı ile. Nokian merak ettim mesela, olan birinde deneyebilsek süper olur
Yokohoma Advan dB552 bu konuda çok başarılıymış ama TR'de bulamadım maalesef.