Alman üretimi liqui moly, serviste kullanılan türkiye üretimi castrolden iyidir. Sanırım bursa gemlikte zeytinyağı da karıştırıyorlar fıçıya.
Gözümle görmediğim için zeytin yağı konusunda yorum yapamayacağım
Fakat ;
Serviste yag değiştiği zaman aracım sert calsiyordu aynı kullanımda 0.4 litre fazla yakıt tüketiyordum hava koşulları yol trafik aynı...
Ayrıca adiyamanda bi yokusumuz var golbasi ilçesine giderken 4. Vitese kadar düşmek zorunda kalıyor araç hız sabitleme 90 ile giderken
Liqui Moly yag ile 90 la giderken 84 km hıza kadar düşüyor tekrar 90 km yani vites düşürmüyorum motor çok rahat calsiyor...
Servise sordum hatta nasıl bi yag bu dedim orjinal castrol gemlik te fabrikası dedi tamam dır dedim...
Alman castrol aradım buldum iyi ama Liqui Moly kadar değil...
Ben yag konusunda çok hassasim yıllarca castrol dan hiç vaz geçmedim saolsun ali hocam tavsiye etti bu grupta öğrendim Liqui Moly die bir yağin olduğunu tereddüt ederek kullandım 1.2 tsi aracımı zaten çok sevmeme rağmen bir daha tutuldum diyebilirim...
Taktir sizindir fakat
İlk defa geçecek arkadaşlarima önerim
Yağı değiştirin 5 bin km sonra tekrar değiştirin inanilmaz farkı yaşayın ben çünkü oyke yaptım önceki yağ kalintilari motordan biran önce gitmesi gerektiği düşüncesi ile...
Memnunum şu anda...