@AliAkg Bence iyi düşünün bu geçiş fikrini. Arkadaşımda A3 Sedan 2019 TDI Design var. 3-5 kez kullandım. Yalıtım, direksiyon yumuşaklığı, ve yol tutuş açısından daha iyi geldi bana Golf'ten sonra. Fakat, Golf'ün kullanışlılığı, saklama alanları, ambiyans aydınlatması, ferah iç ortamı (A3 daha spor tabi), dokunmatik ekranı gibi artıları var.
Müzik konusunda, benim dinlediğim gibi uzun parçalar, miks setler vs dinliyorsanız eğer, dokunmatik ekranın etkisi çok büyük oluyor. Diğer türlü kaset çalar tuşuna basmak gibi sarmak gerekiyor müzikleri. Bu da bir detay mesela.
Ama önemli benim için. Ara ara, A3 ileride olabilir mi diye düşünüyorum, ben sırf bu yüzden muallaktayım mesela. Çünkü hep bu tarz şeyler dinliyorum. Benim için çok önemli.
Diğer bir nokta ise; bakım maliyetleri. Doğuş, Audi'yi premium bir marka olduğunu savunarak VW'e göre çok daha fazla işçilik ve parça fiyatı çıkarıyor. Bunu da es geçmemek lazım. Tabi bakımlarını dışarıda yaptırmayacaksanız..
Ben 2020 model 1.5 TSI Highline Golf'ü daha tercih edilebilir buluyorum. Onlarda kış paketi de var. En azından benim gördüklerimde. Çok dolu araçlar. Ama fiyat-bütçe meselesi tabi. Benim fikrim bu yönde en azından.
Hayırlısı olsun hakkınızda. =)