Sevgililer gününe özel :)

Değerli Emrah Hocam;

Discover media veya kızılötesi kablosuz ısıtmalı ön cam var mı hocam araçta opsiyonel donanım olarak?

@Emrah
Hayır hocam bu donanımlar mevcut değil.

Bu durumun neden dolayı olduğunu nasıl öğrenebiliriz acaba ? 

@Emrah Hayırlı olsun Hocam, kazasız belasız binersiniz inşallah :)  Tarihte iyi denk gelmiş, bizde 15 şubatta almıştık yanlış hatırlamıyorsam :)

Orhan Hoca dedi:
pazar konusuna ilan koyun hocam. satın alan bir arkadaşımız çıkar.
Mesela ben Orhan Abi :D  

@Emrah Hocam Shark antene ben talibim, tabi bütçeme uyarsa :D  

Hayır hocam bu donanımlar mevcut değil.

Bu durumun neden dolayı olduğunu nasıl öğrenebiliriz acaba ? 
Donanımları nelerdir değerli Hocam ?

Aklımda bir kaç teori var ama kesinlikle estetik kaygıyla konmadığını biliyorum.

@Emrah

Moderatör tarafında düzenlendi:
@maniax hocam tırdan inişini göremedim.. o sıra ne yapıyorsam kaçırdık o anı :)

@ozan2088 teşekkürler hocam.. 

@silvershadow hocam imzamda ki donanımlar haricinde bir donanım yok araçta.

@fcsrn hocam shark anteni Trabzon'dan bir arkadaşımıza hediye edecektim.. çin'den sipariş verdiğim bir tane daha var.. 2 ay oldu sipariş vereli ama henüz elime ulaşmadığı için tr'den almıştım ben de.. ürün gelirse sizindir :)

Ben onun çamurluk ve arka tamponundaki etiketleri seveyim. Güle güle kullanın, çok güzel :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Emrah

Hocam mobilde olduğum için imzanızı göremedim kopyala yapıştır yapar mısınız benim için?

@Emrah

Hocam mobilde olduğum için imzanızı göremedim kopyala yapıştır yapar mısınız benim için?
Buyrun hocam.

Panaromik Açılır Cam Tavan-Bi-Xenon farlar ve LED gündüz farları-18'' Durban Jant/Spor süspansiyon-Led stop-Sürüş konfor,Işık görüş paketi

@emrah hocam hayırlı olsun, anten işi sanırım sizin St nin dediği gibi çünkü arkadaşımın aracı da durban Jant, u led ve can tavanı, bu kadar spor donanım alanlara ufak bi kıyak geçmiş Almanya :) acaba işlevi var mı? yoksa sadece süs mü?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@emrah hocam hayırlı olsun, anten işi sanırım sizin St nin dediği gibi çünkü arkadaşımın aracı da durban Jant, u led ve can tavanı, bu kadar spor donanım alanlara ufak bi kıyak geçmiş Almanya :) acaba işlevi var mı? yoksa sadece süs mü?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim hocam.. eğer öyleyse çok güzel düşünülmüş :)   İşlevi olup olmadığını st'ye sordum ama onun da bir bilgisi yoktu bu konuda.

@Emrah hocam hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz inşallah.

Tornado Kırmızısı+18'' Durban Jant+Panaromik Açılır Cam Tavan çok iyi bi kombinasyon olmuş bu renk bi harika 

@Emrah hocam hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler inşallah.

Yarın itibariyle aracınızı teslim alana kadarki süreci, özellikle pazarlık sürecini detaylı olarak aktarırsanız çok seviniriz. Aracın liste anahtar teslim fiyatı neydi, pazarlık sonucu ne oldu, ST fiyatı indirmemek için ne gibi gerekçeler gösterdi, ne kadarlık bir isk. uygulandı? Araçlarını bekleyenlere çok yararlı bir tecrübe kazandırmış, ışık tutmuş, bu konudaki bilgilerimizi güncellemiş olursunuz.

Şimdiden teşekkürler, tekrar hayırlısı olsun...

Geri
Üst Alt