Emrah
Üye
- İsim
- Emrah Kabul
Bugün aracı teslim aldım.. çok sade bir teslim oldu..aynı satış elemanından aynı aracı 2.kez alınca böyle oluyormuş demek..evraklar tamam araç yıkandı kurulandı hadi ben gidiyorum diyerekten bayiden ayrıldım Ilk iş olarak vidalanan plakalıkları çıkarıp plakayı yapıştırdık..daha sonra aynalarımızı piano black kaplattık..kapı eşiklerinde ki ilk yeri şeffaf bant mı film mi neyse artık onla kaplattık..bir üsteki yere golf yazılı krom kapı eşiklerini uygulayacağım..cam filmi için haliyle geç kaldık ve hafta sonu için randevu aldık.Gelelim ilk izlenimlerimize.. forumlarda yazılanlardan dolayı 18 durban ve spor süspansiyon gözümü korkutmuştu ama belirtilenin aksine çok memnun kaldım herhangi bir sertlik vs hissetmedim..ilk kez kullandığım cam tavana hasta oldum diyebilirim..yok böyle bir rahatlık.. hele o bi xenon u led ler..farkını nasıl da belli ediyor..aynı şekilde led stop arka tarafı başlı başına değiştiriyor..bir önce ki midline golfüme ses sistemi yaptırmıştım bunda ise sanki bir kaç tık daha iyileştirme gördüm..nedendir bilmiyorum..hatta bir kaç saat önce yaptığımız mini buluşma da diğer golf 7 sahibi arkadaşlarım da bana katıldı.. midline dan sonra comfort + opsiyonlarım sonucu sanki ilk kez golf 7 kullanmış gibi hissettim kendimi..midline da sıfırdı ama bu çok farklı..yol tutuş falan olsun doyamadım bugün araca o derece yani sabah olsa da aracın başına geçsem diyorum bir an önce