- İsim
- Golf 7.5 Atlantic Blue
Moderatör tarafında düzenlendi:
Tuzu biberi deme banaEge Üniversitesi mezunu ve bir İzmir sever olarak 5 yıl boyunca yaşamaktan keyif aldığım şehir. 2 yıl Bornova da KYK yurdunda 3 yıl da Karşıyaka Aksoy da yaşadım. Çok güzel zamanlarım oldu, çok güzel arkadaşlıklar edindim.
Birkac kez yaşadığım evin ordan geçtim eşimle tatile çıktığımızda, Karşıyaka Konak vapuruna binip ufak bir nostalji de yapmışlığım da var [emoji4] Konak da Tuzu Biberi diye güzel bir mekan açılmış orda kahvaltı yapmıştık. Bu da 4-5 senelik mevzu en az. Şuan nasıldır bilemiyorum tabi. Belki yine bir Ege tatiline çıkarsak yada tekrar gitmek istediğim Kaş a gidebilirsek uğramaya çalışacağım
Allah başka dert zeval vermesin hocam )Eşim eski foçalı, ben de Kuşadası.
Yaşadığımız yer Ankara :/
Hocam ben de Ankara'da doğup büyüyen ve son 20 yılı da İstanbul'da geçmiş bir Sivaslı olarak bir taraftan da yarı adalı sayılırımEşim eski foçalı, ben de Kuşadası.
Yaşadığımız yer Ankara :/
abi buyur gel herzaman, ögleden önce ben sana mandalin agaclarinin altinda bir izmir kahvaltisi ismarliyim, aksamina asansör yapariz manzarasi daha güzel aksam üstü gün batimindaİzmir i cok seviyorum izmirli leri de cok arkadasim var orada hepsi 10 numaradir
Asansör e gideyim de bir kahve puro iceyim manzaraya karşı
Misafirperverliğiniz için çok teşekkürler Mete hocam, annemi bırakmaya gideceğim Kuşadası'na bayram sonrası, vaktim muhtemelen çok kısıtlı olacak ama dönüşte fırsat yaratabilirsem bir çayınızı içip tanışmak isterim memnuniyetle.@erty dadaslarla gönlümüz birdir, herzaman beklerim gecerken bir cay icer yeni bir dost ediniriz
Mete bey, güzel duygularınız için çok teşekkür ederiz. Manisa- Turgutlu dayım ben. Bir ayağımız İzmir de hep. En yakın zamanda, yanınıza uğrayıp bi tanışmak isterim. Ayrıca sizi de beklerim Turgutlu ya, ve tüm forum arkadaşlarımı da tabi ki.izmire gelmek isteyen herkese kapim acikdir arkadaslar, önceden haber verirseniz süper olur
iletisim email --> [email protected]