- İsim
- İbrahim
- Araç
- 2024 Cupra Formentor, 1.5 TSI, Magnetic Gri
@Mehmeteren0606 en cok elestiri bu yonde hocam falkenlere yonelik ama sessizlik isteyenlere onerebilirim.
Hocam, uzun yol yaptım bugün yeni lastiklerle. Sınırları çok zorlamam sakin kullanıcıyım ancak yol tutuşu konusunda direksiyon tepkilerinin olumlu yönde çok değiştiğini söyleyebilirim, güven hissi geldi. 100-110km hızlardan sonra aracın tekerlerinin yola basmadığını bariz şekilde hissediyordum eski lastiklerle. Dişleri çok kötü durumda olmasa da yazı çıkarır diye düşünmedim bu nedenle. Frenler konusunda da birkaç durumda deneme şansım oldu, en ufak sıkıntı yaşatmadı.@erty benim ile beraber falken azenis fk510'un 16 inci olmadigi icin falken ziex alan arkadasim cok memnun ford focus araci var. İlk birkac yuz km de yerdeki taslari davlumbaza firlatma ozelligi mevcut sonra o da ortadan kalkiyor. En onemli ozelligi fren mesafesi ve sessizligi hocam bu ikisi cok iyi duzeyde falkenlerde bence.
Nereden ne kadara aldınız..? söylerseniz ilerde alacaklar için referans olur., 16" ve 17" olarak.. hayırlı olsun..Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Semperit'te karar kılıp siparişini verdim ve lastikler bugün geldi. 3 tanesi 2020 23. hafta geldi, 1 tanesi de 28. hafta. Slovakya'da üretilmiş.
Kardeşim de Semperit 17" aldı. Onlar 2021 Almanya üretim.