forzaGilles
Moderatör
- İsim
- Ali
- Araç
- Golf Mk7 1.6 TDI 110ps Highline /Tungsten Silver Metallic
Moderatör tarafında düzenlendi:
Replika yerine kesinlikle orijinal tercih edilmesi taraftarıyım. Seçenek sadece style 17 jantı ise geçilebilir diye düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar golf8 impression aracım var üstündeki 16 inc norfolk Jantlarimi yerine 17 inc belmont style pakette gelen orjinal janta gecmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mıdır yakışıyor mu, replika yerine bunu takmak daha mantıklı geldi, fikirlerinize açığım.
Ekli dosyayı görüntüle 47259
Ekli dosyayı görüntüle 47260
Ekli dosyayı görüntüle 47261
Bu sebeple aracınızdaki jant ideal bir janttır. İllaki 17 olsun derseniz de style 17 janta geçmek de üzmez..
Ooooleyyyyy mekanin sahibi geri döndüuzun bi aradan sonra merhaba ..
yine klasik savatage stilde (hafif kıl tarzda) şu mk8 Style jantları hakkında ben görüşümü belirteyim .
hadi oldu gittik mk8 style golf aldık .
doğal olarak bu düdüklü tencere kapağından bozma jantları sarı siteye ya da bu foruma ilana koyarım , satarım sonra aslanlar gibi mk8 r-line Valenica jantları parası neyse verir alırım hayalleri ,,, hayalden öteye gitmeyebilir. (18 inç mk8 jantına geçecek adamı da bulmak 17 valencia larına müşteri olmak da işin sabredilecek kısmı)
bu style golften sökülen tencere kapağından bozma jantlara 2500-3000 den fazla veren olacağını zannetmiyorum (sarı site piyasası bu olur.
gelelim bu r-line valencia jantlara . jant 17 inç olmasına rağmen bu jantlara 7000 den az fiyat biçilmesi de zor gözüküyor.
sıfır mk8 style araçtan 17 orjinal belmontları çıkar 2500 anca etsin
yine 17 lik r line valencia jantlara 7000 bayıl . (sadece lastiksiz jant fiyatları örnekleridir .
akıl işi değil gibi gözüküyor ama durum bu
ama nihai sonuç Valencialar gerçekten baba jant .
hatta daha da abartıyım . bu style jantların ilanda aylarca kalıp satılmama durumu bile olabilir ?