Hayırlı olsun [emoji847]işlem tamam ve başarılı. test edildi onaylandı. Herkese hayırlı olsun [emoji1]
One Life Live it.!!!
Kodlama yaptıktan sonra bi kaç deneme yaptım. 5-10-15 saniye süreli olmak kaydıyla denedim problemsiz çalıştı hatta her denemeden sonra tekrar 27 sn lik sürecin başladığınıda test etmiş oldum. yani bu şu anlama geliyor Anahtarı unuttunuz almak için bagajınızı açtını bişi oldu tekrar unuttunuz sıkıntı yok 27 saniye tekrar başlıyor.... sistem bu şekilde ve gayet hoş. Not en son olarak işimiz bittikten sonra mutlaka kilitlemeyi unutmayalım... bizi takip eden kötü amaçlı kimseler olabilir ve gelip bagajınızda ki değerli eşyalarınızı uçurabilirHayırlı olsun
iPhone using Tapatalk
vag canavarı hocam benim. yeni kod gelmeye görsün ender hocam hemen yapar şimdi diyorum.Kodlama yaptıktan sonra bi kaç deneme yaptım. 5-10-15 saniye süreli olmak kaydıyla denedim problemsiz çalıştı hatta her denemeden sonra tekrar 27 sn lik sürecin başladığınıda test etmiş oldum. yani bu şu anlama geliyor Anahtarı unuttunuz almak için bagajınızı açtını bişi oldu tekrar unuttunuz sıkıntı yok 27 saniye tekrar başlıyor.... sistem bu şekilde ve gayet hoş. Not en son olarak işimiz bittikten sonra mutlaka kilitlemeyi unutmayalım... bizi takip eden kötü amaçlı kimseler olabilir ve gelip bagajınızda ki değerli eşyalarınızı uçurabilir