Golf 7.5 Salıncak Gıcırtısı

Ankara'da kar sonrası yeni burçlar da gıcırdar oldu. Araba ısınınca biraz biraz gitti ses. Bu soğuklarda gıcırdamama şansı var mı?

Ankara'da kar sonrası yeni burçlar da gıcırdar oldu. Araba ısınınca biraz biraz gitti ses. Bu soğuklarda gıcırdamama şansı var mı?
Bu sorun için elimizde çok büyük bir koz var, müziğin sesini açmak 😄

Şaka bir yana; tekrardan temizlik ve yağlama döngüsüne başlanacak sanırım.

Bu sorun için elimizde çok büyük bir koz var, müziğin sesini açmak 😄

Şaka bir yana; tekrardan temizlik ve yağlama döngüsüne başlanacak sanırım.
Valla daha ilk kışını geçiriyor. Çetin Ankara ayazında sanki burçlar donmuş da parmak kütletir gibi kıtır kutur ses yapıyordu :D o soğukta ilk kez salıncak burçlarına hak verdim :D

soğukta lastik kağucuk aksamlar sertleşiyor ilk hareket ettiğinde biraz ses yapar sonra yumuşayınca ses biraz azalır ama çok yıpranma varsa daima ses gelir

Ben de o kadar yazdım ettim, 3 ay önce orjinal yarı dolu burçla değişim yapmıştım, dün hava bir anda soğuduktan sonra büyük kasislerden biraz fazla yüksek hızla geçince tekrar bir gıcırdama duydum, inşallah devam etmez. Biraz hayal kırıklığı yarattı 3 aylık olunca. Soğuktan bu kadar etkilenmemesi lazım, çok daha soğuk geçen iklimler var sonuçta. Acaba viraj demir lastikleri de gıcırdama yapıyor mu merak ediyorum.

Geri
Üst Alt