koskoca ülkede buji yok mu şimdi[mention=19510]mufayu[/mention] buji lazım bujii ngk orjinal [emoji3] nere va güvenilir alsak [emoji3] [emoji3] [emoji3]
Merhaba,Arkadaşlar, osram resmî distribütörü ile görüştüm ellerinde golf 7 uyumlu osram LED far olduğunu öğrendim, forumda bir kullanıcı daha önce uygulamıştı. Fiyat ve stok sordum, stok olduğunu ve fiyatın 9300 TL olduğunu öğrendim. Sizce bu fiyata değer mi?
Ekli dosyayı görüntüle 47454
Aynı soru benim de aklıma gelmişti. Diğer konuda @CemK Hocam yanıtlamıştı,Merhaba,
Bu fiyata ampül dahil mi? Değilse siz ne kullandınız?
Daha da önemlisi aracım 2016 Comfortline, doğrudan al-tak şeklinde çalışır mı yoksa ilave aparat vs gerekir mi? (beyin vs)
@ogzogz Bu tip orjinal led tasarlanan farlarda ampul yok hocam, farlar direk icinde entegre Led ile tasarlaniyor. O Led ampuller led olmayan halojen xenon vs tip farlara takmak için uretiliyor sadece. Aracinizda Orjinal led far varsa ampul patladi degiselim yok yani, ya far açılıp tamir edilecek ya yeni far ile degisecek Ama zaten iyi tasarlanmış iyi soguyan bi farda led omru baya uzundur.