Aldigimda vardi diger tarafa da ablam imza attiMarşpiyelin başına talihsiz bir olay gelmiş galiba.
Bundan kacarim yook maalesef heryer agaç guzel yesillik agaclik olmasi park yeri buldun şanslısın[mention=11839]HONEY[/mention] ağaç altı demek reçine kurbanı
Demirtozu-kil-polisaj ile hallolur., tabii işin ehline teslim etmek lazım. Seramik fazla lüks gerek yok, wax yapılsa yeterli, çift kat soft99 fusso wax atıldı mı uzun süre korur.. wax ucuz bişey zaten., 1 tenekesi 200-250 tl.Bundan kacarim yook maalesef heryer agaç guzel yesillik agaclik olmasi park yeri buldun şanslısın
2 senedir temizlik yaptirmadim bi kil temizligi yaptiricam isallah ise yarar mi ustad siyah noktaciklar var birazcik
Param cikarsada pasta cila
Seramik falan ugrasamam hem pahali birde korumakda dert zaten
Karaköy'de miydi bu araba?Bu aracın sahibi de kırk yılda bir denk gelir demiş bir daha park yeri bulamam diye çıkartmıyormuş
Ekli dosyayı görüntüle 47504
Evet karaköy katlı otoparktaKaraköy'de miydi bu araba?
Benim de hemen hemen bu şekilde hocam . Dolu haberleri çıkınca yakındaki migrosun kapalı otoparkına çekiyorumEkli dosyayı görüntüle 47515
Bizim de park sorunumuz yok. Tek sorun dolu vs olursa üzeri kapalı değil. Yoksa her dairenin yeri sabit
1 Numara yazan benim araç, 2 Numara yazan 5 gün önce aldığımız komşunun 7,5 golfü
120 tl super fiyatKartal ispark aylık 130 TL. Sadece araba üzerinde pis su borusu var mı yok mu ona bakıyorum ve 2 li ceplere koymaya özen gösteriyorum. Yanımdaki araçla aramda minimum 1 metre de boşluk bırakıyorum. Hee arada tekli park alanları da denk geliyor o zaman da aracını hiç çıkarasım gelmiyor [emoji4]
/monthly_2021_05/F0577D88-C583-4F56-96CC-585E64FF26DC.thumb.png.b5a70b61d3ebe25def16adcd209b58ba.png