Çalışmasında bi farklılık yok gaz tepkisi de normal, gaz tepkilerine göre anlık tüketimi takip ettiğimde anlık olarak 12 13 litrelere çıkıyor tüketim ama sanki 8 9 litrelerde olması gerekiyor gibi hissediyorum yolda giderken de o anlık değerlerin normalinden daha fazla gösterdiğini dolayısıyla ortalama tüketime yüksek yansıdığını görüyorum.@Tulkas hocam olasılıklar üzerinden fikir yürütmeye çalışıyoruz.
Siz yalan söylüyorsunuz ya da size inanmıyoruz değil yani durum☺ Emin olabilmek için tüketim ekranı fotoğrafı olsa yorumlardık.
Takdir edersiniz ki yan koltukta oturmuyoruz. Ondan soruluyor bunlar. Ne kadar çok done o kadar doğru tespit. Ha belki biri çıkar sonunda şundan oluyor der , birşey öğrenmiş oluruz.
Aracın çalışmasında bir farklılık hissediyor musunuz?
Örneğin ben alternatör aküyü şarj ettiğini ya da klima autodayken ne zaman kompresör devreye girdiğini çıktığını hissederim, birçok kişi bunu hisseder diye düşünüyorum.
Bu tarz faklılıklar gözlemliyor musunuz?
Siz bizzat gaz tepkisi ile alakalı olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Normal kullanımda hiçbi farklılık sıradışılık hissetmiyorum hocam böyle olduğunda
Ha birde şey var sanki autohold yani yokuş kalkış desteği aktifken yakıt tüketimim artıyormuş gibi hissediyorum ve böyle yakıt tüketimiyle alakalı bi sorun olduğunu görsem bakıyorumki autohold aktif, heöen kapatıyorum onu bilmiyorum psikolojik mi yoksa ondan da olabilir mi