KS KS P pilot Yeni Üye Katılım 30 May 2021 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 İsim pilot 31 May 2021 #16 @mbonat coding tamam eskiye döndürdüm. fakat adaptasyonda sıkıntı var daha önce girip kodlamayı değiştirmişim şimdi izin vermiyor. hala teyp , iç aydınlatma , arka araç üzeri stoplar , amerikan gündüz lambası , ön yan sinyaller ve onuda şimdi gördüm kadranda km yi yazmıyor.
@mbonat coding tamam eskiye döndürdüm. fakat adaptasyonda sıkıntı var daha önce girip kodlamayı değiştirmişim şimdi izin vermiyor. hala teyp , iç aydınlatma , arka araç üzeri stoplar , amerikan gündüz lambası , ön yan sinyaller ve onuda şimdi gördüm kadranda km yi yazmıyor.
forjust1day Katılımcı Üye Katılım 18 Şub 2017 Mesajlar 2,279 Tepkime puanı 2,088 Konum Tekirdağ İsim Tuna 31 May 2021 #17 @pilot vas5054 ile bağlantı gerekli
KS KS P pilot Yeni Üye Katılım 30 May 2021 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 İsim pilot 3 Haz 2021 #18 VOSMER DE KODLAR FABRİKA ÇIKIŞ AYARINA GERİ DÖNDÜRÜLDÜ. FİYAT 207 TL TUTTU.
B Bluedrift Uzaklaştırıldı Katılım 10 Tem 2018 Mesajlar 630 Tepkime puanı 437 İsim . 3 Eki 2021 #19 Hangi kanalın kodu gerekiyorsa bana marka model araç tipi iletirsen çözebiliriz dostum. adaptasyon kanalları için ise araç paketi ve hangi kanalın orjinalini istiyorsan onu söylemen gerekiyor.
Hangi kanalın kodu gerekiyorsa bana marka model araç tipi iletirsen çözebiliriz dostum. adaptasyon kanalları için ise araç paketi ve hangi kanalın orjinalini istiyorsan onu söylemen gerekiyor.