TSI Yazı rengi

@MertHaktan yok hocam gerekli değil. Tam da tahmin ettiğimiz gibi. Buna ek yukarıda fotoğraflarını eklediğim ön panjur farklı ve panjurda bluemotion logosu olduğundan bahsettim. Ülkemizde pololarda görmüştüm panjuru logolu ve çıtası olanları. 

Sadece çıta olayı o döneme eklenmiş bir unsur olabilir..

İlk sahibinde iken arkadan bir kazası olabilir mi acaba ? Sanayi de toplandı ise belki de usta bunu buldu taktı da olabilir. 

İlk sahibinde iken arkadan bir kazası olabilir mi acaba ? Sanayi de toplandı ise belki de usta bunu buldu taktı da olabilir. 
Bagaj kapağında boya yok ama

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Nfk Korkutucu bir olasılık ama olabilir hocam bu yazı şimdi aklıma geldi jetta araçlarda mevcut.

@ogzogz Hocam jetta araçlarda mevcut mavi tsi yazısı şimdi hatırladım :)  
eğer zarar gördü ise yanlışlıkla veya renk beğenilmesinden mavi tsi yapıştırılmış olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Nfk
@emresaatci boyasız göçük düzeltme de olabilir hocam. Yoksa dediğiniz gibi bir bayanın bu gibi bi değişiklik yapması pek mantıklı gelmedi bana da.  

Yani Golf ün orjinalinde mavi renk tsi yazı yok. Bu yazı keyfi veya hasar sonucu değişmiş.

@emresaatci ben hiç görmedim hocam bu zamana kadar. Algıda seçicilik gördüğüm tüm golf araçlarında sağına soluna önüne arkasına bakarım  :)  umarım vardır da biz yanılırız. 

[mention=22510]emresaatci[/mention] ben hiç görmedim hocam bu zamana kadar. Algıda seçicilik gördüğüm tüm golf araçlarında sağına soluna önüne arkasına bakarım [emoji4] umarım vardır da biz yanılırız. 
Çok garip bir durum, satın almak için mavi tsi yazı aradım onu da bulamıyorum.

[mention=22510]emresaatci[/mention] nette buldum ama 1.0 tsi mış bu araç. 
/monthly_2021_06/ABC088E0-95CA-4E55-85BC-B575686E12CB.thumb.jpeg.0ab16b1ec47aea1f69bb07313abf0f6a.jpeg
Tam gözükmüyor, mavi mi?

@emresaatci nette buldum ama 1.0 tsi mış bu araç. 

Ekli dosyayı görüntüle 47930
Tsi yazısı mavi mi burada?

Tsi yazılarında hiç renk yoksa en düşük beygirli, "i" harfi kırmızı ise bir üst, "s ve i" harfleri kırmızı ise 140/150 üzeri beygir anlamı taşıyor . Ben resimdekini renksiz olarak görüyorum.

@MertHaktan hocam burada bahsettigim çıta bu şekilde.  Hatta spoiler daha büyük ve 3. stop daha geniştir. Sizin araçta spoiler bu şekilde mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Nfk hocam heyecan mı katmak istiyorsunuz :)  

• Beğen
Tepkiler: Nfk

Geri
Üst Alt