Sorunu çözer çözmez paylaşım yapacağım mutlaka ayrıntıları ile@Aliii sorunu umarım çözebildiniz Çözebildiyseniz en azından aynı servisten dili yanabilecekler için tecrübe olması adına paylaşım yaparsanız iyi olur.
Sorunu çözer çözmez paylaşım yapacağım mutlaka ayrıntıları ile@Aliii sorunu umarım çözebildiniz Çözebildiyseniz en azından aynı servisten dili yanabilecekler için tecrübe olması adına paylaşım yaparsanız iyi olur.
Teşekkür ederim hocam cuma gününe randevu verdiler ben genel merkezi de aradım şikayet için haftasonu olduğu için pazartesi dönüş yapılacak dendi pazartesi dönüş yaparlarsa şikayetimi dile getireyim mi diye düşünüyorum zira cumaya randevu var bunlar uyarı alırlarsa bana gıcık olurlar mı ondan çekiniyorum artık@Aliii hocam geçmiş olsun. Yeni farkettim konuyu.
Öncelikle firmaya gidip ne diyorlar bi bakın.
Daha sonra içinize sinmezse sigorta şirketini arayın. Mini hasar onarımında aracına zarar verildi, eksper talep ediyorum diye bildirin.
Yapılan işlemi işinde uzman olan eksperler değerlendirir. Gerekirse değer kaybı istenir vs. önclikle başta da belirttiğim gibi tekrar gidin ve ne yapabiliyorlar kurtarabiliyorlar mı sizi nasıl memnun edecekler bi bakın.. ona göre yol alırsınız..
Hocam aynısını ben yaşadım şu an camlarım pütür pütür boya tozu ve komple çizik halinde yahu çok mu zor üstünü örtmek çok mu! Aradığımda isterseniz siz kendniz geldiğinde görün resimler mevcut her aracı kapatıyoruz dediler kendi aracımın resmini istedim kusura bakmayın resmini çekmeyi unutmuşuz dediler yani inanır mısınız yüzsüzlük az kalır.. Ben hala şoktayım üslup hareket ve özentisizliklerinden dolayı insanın inanası gelmiyor!Auto king kesinlikle tavsiye etmem çoğu yere yazarım hatta ilk sebep o kadar fazla mini onarım işi ve tamponla ilgili iş geliyor ki artık doymuşlar özensiz iş yapmakta üstlerine yok ikinci sebep bende eski aracımın arka tamponunu kaskoyla anlaşmalı diye orada boyatmıştım auto king Kayseri'de yıllar önce çok bilgi sahibide değildik aracı aldım bir akşam silerken parklarda açıktı plakalık ışığı niye aydınlatmıyor diye eğildim plakalık ışıklarınıda boyamışlar tabi şaşırdım auto king çok uzak olduğu için telefon ettim getirim bakalım dediler sonra başka yerlere yazdım özür dileriz tekrarlanmaz gibi klasik kelimeler kullandılar o gün tampon boyandığından sonradan farkettiğimiz bir şey daha oldu camlar nokta nokta boya tozu olmuş başka araçtan püskürtülen boya bizim araca yapışmış bir daha hiç götürmedim size de geçmiş olsun.
@Aliii hocam geçmiş olsun. Yeni farkettim konuyu.
Öncelikle firmaya gidip ne diyorlar bi bakın.
Daha sonra içinize sinmezse sigorta şirketini arayın. Mini hasar onarımında aracına zarar verildi, eksper talep ediyorum diye bildirin.
Yapılan işlemi işinde uzman olan eksperler değerlendirir. Gerekirse değer kaybı istenir vs. önclikle başta da belirttiğim gibi tekrar gidin ve ne yapabiliyorlar kurtarabiliyorlar mı sizi nasıl memnun edecekler bi bakın.. ona göre yol alırsınız..
@Aliii hayat tecrübelere dolu.
Sıranızı savmış oldunuz
Ben sıramı savdıgımda sene 2012 idi.
Opak beyaz aracın tamponunu açık turkuaz maviye boyadılar.