Golf 7-7.5 Torpido Ambiyans Aydınlatma Retrofit Videosu

Ben de yaptım ayni uygulamayi. Homojen yanmanin temel prensibi iceriden gecen fiberoptik led kablosunun kırılmamış olması. Eger yanlışlıkla katlayıp duzeltirseniz o bolgeden artik ışık düzgün geçmiyor ve ileri bolgelerde homojenlik bozuluyor. Montaj yapanlar buna dikkat etsin derim. Ne yapin edin o kabloyu kirmayin.

bir de kablo çapı olarak 2 mm kullanmışlar. 2.5 mm sanki daha dogru tercih olurmuş. Çünkü az da olsa kapilardan cansız kalıyor. Ben 2.5 luk kablo sipariş ettim. Gelince onu döşeyeceğim.

Son olarak orijinal bir işlem olsun diyorsanız elektrik hattini kapi ambiyansindan almalisiniz. Bu da maalesef meşakkatli is kapinin sökülmesi, hoparlör percinlerinin cikarilmasi, kablonun geçirilmesi vs uzun iş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Seviyoruz bu ışıltılı hayatı..[emoji4]
Gayet iyi duruyor.
Bir video daha vardı [mention=4484]Ömer Kahraman[/mention]Hocamın yapım aşamaları olan.

Ciddi emek isteyen bir iş. 
Helal olsun

Guzel iscilik ve emek icin

Arka kapi ambians ile ici tamamlanmış

Şimdi dogruya dogru , 

Bizim mk7 lerin ambiyans aydınlatması 

Mk8 inki gibi disco/pavyon/taverna/gazino tarzı gibi cafcaflı değil

Mk8,5 da böyle şeyler yaparlar belki?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aslında fabrikadan çıkarken monte olması gereken bir şey bu. Neden yapmadıklarını merak ettim açıkçası.

(Bu hali standart haline göre çok daha iyi tam bir bütün oluşmuş)

@ZaGaniben dogru ifade edemedim kusira bakmayin, bende bundanbsiparis ettim de sizin 2.5mm optik kabloyu nerden aldiginizi ogrenmeknistemistim aslinda. Birde optik kablonunnuzunlugunu nasil ayarlayacaksiniz?

@ZaGaniben dogru ifade edemedim kusira bakmayin, bende bundanbsiparis ettim de sizin 2.5mm optik kabloyu nerden aldiginizi ogrenmeknistemistim aslinda. Birde optik kablonunnuzunlugunu nasil ayarlayacaksiniz?
https://a.aliexpress.com/_vMnQND

Ben bu linkten aldım. Fakat deneyeceğim, daha guzelse yapacağım. Sadece tahmin üzerine iş yaptım. Ben montajlarken kabloyu çok örseledim. Sonucunda da homojenlik bozuldu. Bu yüzden değişeceğim. Boyunu ayarlamak zor degil içine düzgünce yerleştirip bir miktar pay bırakıp keseceğim.

@ogzogzbu uygulamayaı istanbulda yapan bı yer var fakat kumanda modülüne yada cep telefonuna bağlayabiliyor. bu arkadaş ise aracın multımedia sıstemıne entegre etmiş ve bunun için bcm modülü diye bişey değiştrmiş galiba vagcom centere sordum çok faiş fiyat verdi 6000 falan dedı kumandalı yapan yer 2200 e yapıyor . bende aracın multımedia sistemine entegre etmek istiyorum ama nası yapılabılır hıc bır bılgım yok 

@gurkanyilmaz konu ile ilgili ayrıntıya sahip değilim. Yapan ya da fikri olan arkadaşlar yardım edeceklerdir.

@gurkanyilmazhocam oncelikle arac golf 7 ise bcm degisecek 7.5 ise gerek yok, sonrada rgb destekli ledler alinip montajlanacak. Youtube da golf 7 door rgb ambiante led diye aratin forumdan bir arkadasimizin kendi emegi ile yaptigi 3 videoyu bulacaksiniz. Cok mesakatli bir islem ve maliyetli aracta bcm degisecek ise.  Bende bi ara dusundum, bcm gerekmese yapacaktim.

@gembad ben o arkadaşa sordum bcm değişecek dedı ama nası ne şekilde değişir bilemiyorum ayrıca yapanda yok bi kere daha yapmam dedı 

Geri
Üst Alt