Golf 7-7.5 Torpido Ambiyans Aydınlatma Retrofit Videosu

[mention=3715]mustik[/mention] bu ışık şiddeti düşme kısmını kodlama ile çözebilir miyiz acaba? Kapı kapanınca ışık şiddeti azalıyor. Bilen varsa yazabilirse seviniriz. 
Bunun bi ayari var mi bilmiyorum en iyi yontem elektrigi sabit bi yerden almak ve farlar yaninca torpido ustu ambiyansin da yanmasini saglamak ben dedigim hibi park sensorune gelen gece elektrik hattindan aldim farlar yaninca yaniyor

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Golfü olanlar ambiyans aydınlatma olayında şanslılar çünkü ledlerin takılacağı yerler halihazırda mevcut. Aynı işlemi passat için yaptırmayı düşünüyorum ve komple kapı trimleri değişmesi gerekiyo :)  Sadece parça maliyeti 3500-4000 arasında. Min 1000 lira da işçiliği var, kapılar söküleceği için. Yukarda arkadaş bcm den bahsetmişti, ona da değineyim. Eğer tek renk yanmasını kabul ederseniz ve araç paketi comfort ve üstüyse bcm değişimine gerek yokmuş. Birden fazla renk için bcm değişimi şart. Şimdi kafalarda tek soru bu paraya değer mi ?

Ekli dosyayı görüntüle 48037

@Zafer pardon ben de ters yazmışım. Bende de sizin gibi. Kodlama da vardır kesin

Geri
Üst Alt