Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu biraz kapanmış gibi ama fikir vermesi açısından paylaşayım.
18.01 tarihinde ilk bakım 1400₺ ödedim. O tarihten bu yana kur artışı zamlar vs derken fiyat artmış olabilir. Ben Adana Aykan’da yaptırmıştım.
Yeni nesil 1.5tsi DPC kodlu motorların bakım fiyatları en pahalısı. siz burada dpc kodlu troc bakım fiyatını baz alacaksınız.
bu sene mart ayında 2020 tiguan için ilk bakımı yaptırdım. km dolmasada yıl dolduğundan dolayı. dpc kodlu 1.5tsi yeni nesil motor. 1500tl ye yakın bir fiyat ödemiştim. 1800 çok gibi, zam falanmı geldi acaba...
şimdi baktım resmi sitesinden, 1658tl den başlayan fiyatlarla yazıyor. dpc kodlu 1.5 tsi troc için
@Terms yakın zamanda servise gittinizmi. vw resmi sitesinden bakım fiyatlarına bakarsanız, verilen fiyatların motor kodlarına göre olduğunu ve en pahalısınında dpc kodlu 1.5tsi yeni nesil motorlar olduğunu görürsünüz. bilginize...
mart ayında ilk bakıma götürdüm aracımı, 2020 tiguan, dpc kodlu 1.5tsi motor. troc daki bakım fiyatını baz aldılar, 1500tl ye yakın ödeme yapmıştım.
@Netrodo ilk bakım ise, normal fiyat 1658tl. biraz fazla söylemişler. acaba extra bi işlem falanmı yapıyorlar. 2 sene önce golf aracımın şanzıman mekatroniği değişince, ozon temizliği diye bir işlem yapmışlardı, extradan sanırım 150 tl civarı vermiştim.
bi arayıp sorun, ilk bakım 1658tl görünüyor, fazlası nedir diye...