@kdombayci sağolun hocam [emoji4]@ŞefikYazınızı keyifle okudum. Golf'ünüz hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle... [emoji4]
Sağolasın Serdar Hocam@NegatiweHayırlı olsun, güzel günlerde kazasız belasız sürüşler.
Yapmayın hocam highline her zaman dolu [emoji4]hocam benimki sizinkinin yanında comfortline [emoji3]
İyi dilekleriniz için teşekkürler Semih Hocam. @kimi-emd@Şefik Şefik hocam bu ne güzel haber hayırlı uğurlu olsun aracınız. Maşallah çok güzel gözüküyor. Tam bir keyif makinası oluşturmuşsunuz. Resimleriniz ne kadar mutlu olduğunuzu gösteriyor. Mevlam inşallah kazasız belasız güzel günlerinizde aracınıza binmenizi nasip eyler. Artık heralde birtek @jajaja hocamın arabası kaldı. Oda geldikten sonra ankara buluşmasını ayarlayabiliriz. Sabırsızlıkla buluşmayı bekliyorum. Buluşma vakti gelse de bi incelesek sizin aracınızıda. :000042-medium:
@Sithnecro hocam sağolun, aklımda bununla ilgili video çekmek var hatta. Biraz Türk aile şöförüne aykırı bir opsiyon ama ben seviyorum böyle şeyleri [emoji38][emoji38][emoji38]@Şefik Hocam hayırlı, uğurlu olsun. Maaşallah.Özellikle Park Assist ile ilgili yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Sağolun Emrah hocam.Hayırlı olsun.Allah kazasız,belasız kullanmayı nasip etsin hocam.. çok güzel bir seçim olmuş [emoji4] Plakalıkları çıkarmayı düşünüyor musunuz ?
@Hak hocam teşekkürler iyi dilekleriniz için.@Şefik Hocam yazınızı az önce okudum, bilgilendirmesi ve duygusu ile çok iyi geldi. Aracınızı kazasız, belasız, nazarsız kullanın inşallah.Araçlarının son süreçlerini bekleyen bizler de, yaşadığınız mutluluk ile mutlu olduk, çok teşekkürler.
Teslim sırasında aracın kontrol edilebilir tüm özelliklerini kontrol edebildiniz mi? Boya kalınlığı kontrolü yapabildiniz mi?
Saygılar...
Can hocam, beğenmenize sevindim. Lastikleri göreceğiz bakalım ama bana da sessiz geldi [emoji106]@Şefik hocam, tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız güzel yolculuklarda kullanın aracınızı. Büyük zevk ile okudum yazınızı, opsiyonları ile müthiş olmuş. Foruma katılmanız da süper, bu tamamen golf tutkusunun samimiyeti ve iyi niyeti ile oluyor, süper dostluk ve arkadaşlıklar kuruyoruz.
Bu arada benim jantlar 16 ama lastikler hankook geldi ilk once bende tereddütte kaldım ancak ciddi anlamda memnunum beklediğimden iyi çıktı, bir michelin gibi yumuşak değil ama sessiz ve fren kabiliyeti güzel. [emoji106]
Maşallah diyelim son olarak yine [emoji5]
Sent from my iPhone using Tapatalk
@KabileReisi teşekkürler.Maşallah gerçekten çok güzel bir araç oluşturulmuş, yazdıklarınızı okuduktan sonra keşke bende aracı almadan önce forumdan birilerinden fikir alsaydım diyorum [emoji3] Allah kaza bela vermesin, hemen ön panjur çıtası [emoji3]