Benim golf7’de de vardı ama zaman içinde geçti.. şimdi golf 8’de de var.. ama depo yeni doluyken geliyor. Ertesi gün geçiyor..+ 1 Tespitim daha var, o da depo doluyken benzin sesi gelmesi, baya kurcaladım nerden geliyor diye ama sonunda benzin olduğunu anladım, hiç ihtimal vermemiştim çünkü 2015 Leon da kronik olduğu söylenen bu sorunu hiç yaşamamıştım Golf te olması beni üzdü..
Çok güzel bence, ilk yapılması gereken retrofitlerden biri. Uygulaması da kolaymış.https://tr.aliexpress.com/item/1005002035745976.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.11c718a7ymbd4E&algo_pvid=93735742-4750-4475-b51f-ddf0f2bb3193&algo_exp_id=93735742-4750-4475-b51f-ddf0f2bb3193-1
Kaput için böyle bir şey buldum. Kendi kendine amortisörlü olan uygun geldi yazayım dedim.
Arkadaşlar dörtlü flaşörün oradaki P MENU tuşuna bastığınızda kapanıyor, ekranla falan uğraşmanıza gerek yok., basit bişey yahu., kullanım klavuzunu okumanın zararı olmaz;Bugün benim de geri park sensörü takılı kaldı.. ekrandan x’e basmak gerekiyor çıkması için.. Allah’tan kamera açılıyor..
Bir de sizin life paketti degil mi? Kablosuz şarj ünitesinin olduğu yerde ambians aydınlatma var mı? Bende yanmıyor orası. Style ve R-Line’larda yanıyor ama benimkinde sanki ilk aldığımda yanıyordu ama şimdi yanmıyor..
Hocam sağolasın ama bizim bahsettiğimiz mevzu o değildi. Aracı stop etsem de kapanmıyordu sizce bunu denememiş olma ihtimalim var mıArkadaşlar dörtlü flaşörün oradaki P MENU tuşuna bastığınızda kapanıyor, ekranla falan uğraşmanıza gerek yok., basit bişey yahu., kullanım klavuzunu okumanın zararı olmaz;
@canerD
Ekli dosyayı görüntüle 48564
Yani hiçbir zaman tamamen açık durmuyor benimki.. hep kapalı konumda .. serviste belki hallederler sanırım yayı atmış..