Tuluhan_Sipka
Üye
Teşekkürler…serviste kimbilir kaçadır…aliexpreste bulamadım orjinal şeklinde olanı…@metinkar hocamdaki spor direksiyon kulakçığı sizinki ile uyumlu değil @Tuluhan Sipka
servis tahminim çıkma direksiyon ücreti kadar bir bedel çıkarabilir en uygunu aliexpres olacaktır yada çıkmacılara bakabilirsiniz
Cok teşekkür ederimmmm…yalnız 600 tl ise serviste fiyatı merak ettimBurada da var
US $60.00 | Çok fonksiyonlu direksiyon paddle shift paddle golf 7 için Mk7 VII 5g0 951 528A 5g0 951 527A
https://a.aliexpress.com/_vkzwt5
Evet fiyat kurdan dolayı yüksek tek taraf 30 $. + 2 $ kargo 256 tl gümrük vergisi ile 270 tl gibi bir rakama gelirCok teşekkür ederimmmm…yalnız 600 tl ise serviste fiyatı merak ettim
Tekrar sağolun ilginiz içinEvet fiyat kurdan dolayı yüksek tek taraf 30 $. + 2 $ kargo 256 tl gümrük vergisi ile 270 tl gibi bir rakama gelir
yarın şase yada plaka hiç değişmedi ise servisten öğrenebilirsiniz fiyatını
Geçmiş olsunSelamlar…bugün direksiyon üstündeki sağ tarafta kulakçığı yerde buldum ve tırnakları da kırılmış olduğu için takılmıyor. Elinde olupta satmayı düşünen var mıdır? Ya da servis satış fiyatı nedir bilgisi olan varsa memnun olurum…
Ekli dosyayı görüntüle 48048