Tuluhan_Sipka
Üye
Çıkma direksiyon simidi de bakabilirsiniz hocam, f1 vitesli. Daha uyguna gelir.Servisten 1700 tl fiyat aldım…zubizu ile 1350 civarı olurmuş…
Tahmin ettiğim gibi çıkmacılara bakın yada en basiti aliexpres f1li çıkma direksiyon 800-1000 tl arasıServisten 1700 tl fiyat aldım…zubizu ile 1350 civarı olurmuş…
Bugün çıkma f1 kulakçıklı bir direksiyon aldım 800tl ye…üzerinden kulakçıkları söktüm. Ayrıca öndeki piyano black kısım bendeki çizilmişti bu aldığımın tertemiz.2 parçayıda kendi direksiyonuma taktıracam bakalım…Hocam yazık günah ne 1700 ü ne 800 ü benimde aynı şekilde kırldı onda biri fiyatına ORJİNAL (vw ag) servisteki, almanyadaki ürün neyse aynısını taktırdım bu parça harici değişebiliyor direksiyon sökülmeden servisle baş göz olunurmu yok 1700 müşte 1350 zubizuyla olurmuş zaten zubizu doğuşa yeter. 200 tl ye taktırdım ben orjinal ürün kesinlikle çakma, aliexpress ürünü değil. Herhangi bir vagcı önerim isim yapmış (bakkal gibi önüne gelenin açmış olmadığı ) işinizi çözecektir. direksiyon falan değişimine hiç gerek yok.
Ekli dosyayı görüntüle 48335
Ekli dosyayı görüntüle 48336
Bildiğim 2 3 retrofit firmasıyla görüştüm fakat ellerinde çıkma veya bir şekilde kulakçık olmadığını ya da direksiyon setini bozamayacağını belirtti. Yedek parça olaraktan bulmak zor modundalar...Sanırım siz şanslıymışsınız bu konuda...Hocam yazık günah ne 1700 ü ne 800 ü benimde aynı şekilde kırldı onda biri fiyatına ORJİNAL (vw ag) servisteki, almanyadaki ürün neyse aynısını taktırdım bu parça harici değişebiliyor direksiyon sökülmeden servisle baş göz olunurmu yok 1700 müşte 1350 zubizuyla olurmuş zaten zubizu doğuşa yeter. 200 tl ye taktırdım ben orjinal ürün kesinlikle çakma, aliexpress ürünü değil. Herhangi bir vagcı önerim isim yapmış (bakkal gibi önüne gelenin açmış olmadığı ) işinizi çözecektir. direksiyon falan değişimine hiç gerek yok.
Ekli dosyayı görüntüle 48335
Ekli dosyayı görüntüle 48336
Sağolasın kardeşim…yemek bile ısmarlarız ayıp ediyorsun…direksiyonun derisini değiştirtmiştim bostancı sanayide…o arkadaş sağolsun yardımcı olurum dedi…gerçi videolarda airbag in çıkarılması falan kolay gibi fakat bir zarar veririm korkusuda yok değil…@Tuluhan Sipka üstadım montaj için uğraştırırlarsa 3ü 1 arada karşılığında yardımcı olurum