- İsim
- Ahmet
- Araç
- 2013 1.2 TSI Midline Plus Manuel
Çok teşekkür ederiz bizimle paylaştığınız için bu güzel gezinizi.
Gezmiş kadar olduk biz de
Teşekkür ederim @Nfk@SCC soluksuz okudum Serhat hocam. Şahane bir tur olmuş. :clab:
Videoları var da yapmak için zaman lâzım @agacmalzeme yaparsam buraya da atarım@SCC videoya çekilse belgesel olurmuş bisiklet süren biri olarak son kısmı hayal ettim çok heyecanlı olmuş.
Teşekkür ederim @İhsan Dinç Bisiklet, müze, dağ, deniz... Kombinasyon dediğiniz gibi iyiydi.Tek kelimeyle "muazzam" bir yolculuk kombinasyonu olmuş. Gerçek anlamda elinize ayağınıza sağlık.
Teşekkür ederim @Terms Ancak bu kadar kısa tutabildim.@SCC Maşallah oku oku bitmiyor. Güzel anlatım güzel gezi turu.
Teşekkür ederim @guvenc Öyleydi@SCC tek kelimeyle :Süperrr.
Teşekkür ederim @yavuzbattal Siz de yapabilirsiniz.Ama olmaz ki.... Soluk soluğa okudum, hep iç çektim. Ne mutlu size....
Euroleague takipçisi olduğunuz bilmiyordum @Savatage hocam. Bunun tadını 4 yıl önce Fener ile aldık. Bu yıl Nisan'da Efes için "galiba bu yıl o yıl" diye twit atmıştım. Futbol şampiyonlar ligi finallerini de yıllardır kaçırmadan izlerim fakat bu yıl Efes maçından bir akşam önce ilk defa kaçırmama rağmen pek oralı olmadım ama Efes maçını kaçıramazdım...@SCC
National geographic offical forum dan kesitler .
Yanlız bu doga belgeseline engel koyan , internet & tv ihtiyacı için doğadan ayrılmak zorunda kaldıgınız Anadolu efes euroleague final maçını izleme merakınızı tebrik ediyorum.
Pazar günkü finali degilde (efes-barcelona)
Cuma günkü efes-cska maçına yetişebilmek için akşama dogru kocaelinden yola çıktım. Ankaraya
Şimdiye kadar Hayatım 110 sabitle gecti uzun yollarda .
Sırf bu maça yetisebilmek için fix 150-160 bastım (cruise)
Basketbol futbolu 2 ters bi düz tokatlayacak bir spor bence.
Maradona oynarken ? İş tersi idi tabi
Kavvvşaktaki inceyi görmüşsünüz @frknyldrm hocam İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Okurken sizlerle birlikte yoruldum, dinlendim, terledim, rüzgarda serinledim, kavvvşağa sövdüm, kekomançilerin israf ettiği oksijene acıdım, pedal çevirdim ve sondaki yorgunlukla karışık mutluluğu hissettim sanki Serhat hocam.
Amiyane tabirle, yaşıyorsunuz şu hayatı.
Her şey gönlünüzce olsun, tam gaz devam...
Teşekkür ederim @canerr bayağıdır video atamıyorum ama evet, varSüpersiniz , YouTube kanalınızda varmış takipteyim
Teşekkür ederim @KartalÇok keyif alarak okudum Elinize ayağınıza sağlık
Teşekkür ederim @freecaptiv3 Umarım denk geliriz ve iki Golf 6'yı yan yana çekerizKeyifle okudum, elinize ayağınıza sağlık Umarım bir gün yollarda bir birimize denk geliriz
Haklısın @HONEY abi. Yalnız Antakya'daki künefecileri görmen lâzım
Ben teşekkür ederim @Kysr038Çok teşekkür ederiz bizimle paylaştığınız için bu güzel gezinizi.
Çok güzel yapmısınız, çok haklısınız @rager007 Köyünüzün Kaçkarlar'ın dibinde olması çok büyük şans. Ne mutlu size...Çok güzel resimler yorucu geçmiştir ama sonrasında o günleri arıyorsunuz bende polo varken tek başıma kafam nereye eserse 10 / 15 gün giderdim Antalyadan girip marmarise kadar nerde antik kent plaj varsa polo ile gezmek nasip oldu hatta arka 2 li koltuk söküp giderdim gece yer bulamayınca çadır her yerde olmuyor. Olympos gündüzleri - Ölüdeniz akşamları ülkemiz o kadar güzel tarifi yok inş herkese her yeri görmek nasip olur.
buda benden rize çamlıhemşin köyüm
Teşekkür ederim @Holigan Bir de bisikletforum'da paylaştım. Son olarak bir de belki 1-2 bölüm videosunu yaparız...@SCC İçten ve yalın anlatımla okunası bir yazı olmuş, tebrik ederim. Umarım bu yazıyı sadece burada değil, gezi bloglarında da paylaşırsınız.
Teşekkür ederim @Culture33 Ben de kilo vermeyi umut ediyordum; özellikle de Likya yolunda yürürken şıpır şıpır terlerken "aha oldu bu iş" demiştim fakat gittiğim kiloyla geri döndüm zira 17 gün kadar alıştığım yoğunlukta bisiklet ve koşu yapamayınca ve uyku düzeninin şaşırmasıyla beraber "ne bulursak yeriz" mantığıyla hareket edince ve üstüne yemeyi içmeyi sevdiğim için ve kilo almaya meğilli olduğum için kilo veremedim açıkçası.@SCC İşte tur atmak budur. kendim için planladığım ama zaman sıkıntısından dolayı yapamadığım bir geziyi sizler yapmışsınız ve bunu güzel bir dille de anlatmışsınız. bu gezide ve yoğunlukta elbette ki kalorileri fazlaca yakmışsınızdır. şöyle değişik bir şey soracağım. gezi süresince kaç kilo verdiniz ? gezip görmenin dışında doğayla da baş başa kalmışsınız.
Teşekkür ederim @iamalegend@SCC İmrendim resmen, azminiz için sizi tebrik ederim, harikasınız!
Teşekkür ederim @Srkng5 O zaman sıra gerçeğini gezmekte@SCC Soluksuz okuyarak resmen bende gezdim. Elinize emeğinize sağlık.
O zaman ne mutlu bana @ahmetyerebakan Teşekkür ederimKonunun içinde kayboldum emeğinize sağlık gerçekten.
Teşekkür ederim @Negatiwe Her ne kadar Golf'ten fazla yakıp ocağımıza incir ağacı dikse de Efes Malt kırmızı çizgimizdirHarika bir paylaşım olmuş. Efes malt detayı hemen ilgi çekti : )
Ooo, bisikletforum demek @tuncidag Oradaki kullanıcı adınız neydi?@SCC Bu paylaşım bir yerden tanıdık geldi Değerli Hocam
Brent petrol fiyatı 6 Haziran'da 73 dolarmış, şimdi ise 90. Yani şimdi olsa olsa bu tur maksimum 2400 TL tutması gerekirdi. Söylenecek çok şey var lakin bir şey değişmiyor...Haziran’da bu turu 260 litre yakarak; yani 1950 TL yakıt ücreti ödeyerek yapmışız.
Bugün olsa 3900 TL!
6 ayda nereden nereye...
- 260 litre yakıt (Tavandaki iki canavar bisiklete rağmen 100 kilometrede 5.2 litre yakıt) 1950 TL