Michelin Primacy 4+ ve Continental premium contact 7 arasındayım. Konfor ve ses olarak conti ile primacy arasındaki fark ne kadar ondan emin değilim. Continin performans sıradışı..sınıfı için
arkadaşlar continentalin premium contact ile conti premium contact serisinin aralarındaki bariz bir fark nedir?
Merhabalar,
205/55 R16 91V için, tyre reviews test sonuçları aşağıda...
Videolu anlatımı da var, fikir verebilir.
Link: https://www.tyrereviews.com/Article/2023-Tyre-Reviews-Summer-Tyre-Test.htm
Benim merak ettiğim, bu ebattaki Pirelli Cinturato P7 C2 hakkında yorum yapabilecek olanınız var mı?
İyi forumlar...
Ekli dosyayı görüntüle 65767
Bir adet lastik mi 1350 TL?Ben Aralik 2022 de Hankook Ventus Prime4 alip garaja koymustum tanesi 900 den.Simdi fiyatti olmuş 1350 civari.Gecen haftalarda kisliklari söküp taktirdim.Biraz uzun yol yaptim.Arac eski Ventus Prime2 ye gore oldukça stabil bir hâl aldi.Virajlarda araba yatmıyor aşırı derecede esnemiyor.Sanirim biraz sert.Ventus 2 ye gore yanaklari daha sert.Yol sesi 80 km hiza kadar var ama sonra nedense ses bariz azalıyor.140 160 190 a kadar ciktim hissiyatı gayet güvenli.Dusununenlere tavsiye ederim.
Evet hocam fiyatlar sürekli artiyor ben 900 e almistim zamlanir diye düşünmüştüm ki oyle oldu.Ust markalar 1500 1600 bandina cikti.Beklentimi de karsiladi memnun kaldım.Bir adet lastik mi 1350 TL?
Goodyearda EGP Tercih etmeden bence eagle f1 asymmetric 5-6 lastiklerini mutlaka inceleyin. Yanak koruması, ıslak zemin performansı, yol tutuşu beni gerçekten çok memnun etmişti. Asymmetric 3 ve 5 kullandım yaklaşık bi 50-60k km boyunca. PS4'lerde özellikle bu geç ısınıyor muhabbeti falanda yoktu.Yeni aldığım aracımda Michellin Pilot Sport 4 225-40-18 lastik var performans olarak iyi ama ses olayı çok fazla bundan önceki araçlarımda goodyear efficientgrip 225 40 18 ebatında lastik kullanıyordum özellikle bu lastiği tercih edip alıyordum sessizlik konusu muazzam pilot sport 4 de göre baya bi sessiz sanırım yine goodyear efficientgrip alıcam gibi duruyor ses beni baya bi rahatsız ediyor
Bu egp serisinde bi 3 kanallı bi 4 kanallı muhabbeti var. 3 kanallı olanlar TR üretimi yanılmıyorsam ve egealarda çıkıyor (pek beğenilmiyor), polonya yada almanya üretimi olan 4 kanallıyı 2018 civarında kullanmıştım 30k km boyunca epey memnun kalmıştım bende.Continental yeni serisi çıkmış bilemiyorum ama normalinde çok fazla yol sesi alan bir lastik.
Performansı iyi olsa da uzak duruyordum bu yüzden.
Dört dörtlük bir lastik zaten yok.Hepsinde bir şeylerden feragat ediyorsun.
Ben geçen sene çok araştırıp goodyear efficientgrip 2 almıştım.Memnunum.