murat_ds89
Üye
- İsim
- murat düşünceli
Evet @Termsarkadaşımızın da dediği gibi bu firma Varta Türkiye distribütörü antreposunun (ana deposunun) hemen yanı başında olduğu için "en taze" aküler orada bulunur.,@Terms darıca çok uzak hocam, 3 gün önce bakıma girdim özel yetkili serviste onları aradım şimdi. Bakımdan çıktım araç yolda kaldı diye sitem ettim bir fiyat verecekler bakalım onları bekliyorum
benim araçta yapılması gereken ne varsa yapılmış hocam@Mmt0634 hocam bende sürüş ve konfort paket yok. Yani comfortline in en bosu aracim. Sizinkide mi öyle
Hayırlı olsun., en mantıklısını yaptınız., servisi arayıp fabrikanın taktığı akü kaç amper öğrendiniz mi..?@forzaGilles daricaya geldim 2021 ilk ceyrek üretimi akü vatana millete hayirli olsun
Ekli dosyayı görüntüle 48498
Ben konuyu bulamadım sen bulursan söyle hemen taşırım@forzaGilles Üstadım konuyu uygun bölüme taşıyabilirmiyiz lütfen.
Fabrikasyon akülerde amper sabit değer olmaz 59 68 gibi değerler olur., senin akü yani fabrikanın taktığı akü 59ah bu sebebten yeni akü eksik şarj olmaması için kodlama yapılması lazım., akünün kodlamasını yaptılar mı?@forzaGilles Allah kimseyi Ark otonun eline düsürmesin diye konuya basliyorum. Aradim şase numaramı verdim ve hangi aküyü takacaksınız diye sorduğumda elimizde ne varsa diyor. Ya moll ya varta varmış duruma göre takarız ama fiyat ikisinindr aynı dedi. 60 amper i ağzından zor aldık
Tanışma salonu aküye bağlamışBen konuyu bulamadım sen bulursan söyle hemen taşırım