yunusgrisi
Yeni Üye
- İsim
- Sercan
16inc olan jantlarımı 17 veya 18 yapmak istiyorum style 17 jant 5500tl rline 7000tl ye satanlar var ne düşünüyorsunuz ?
Hakikaten hocam ben 4000 de vermemHepsi oem/ orjinal ise
Style jant + lastik satanlar 4000 den fazla vereni bulurlarsa öpüp başlarına koysunlar. Bu style jantlar anca kıslık takım yapana lazım olur.
Ben takım olarak 4000 den fazla vermem.
Rline jantları ? Orjinal ise
Lastik + jant 7000 güzel fiyat.
Ben 0 lastik janttan bahsedildiğini düşünüyorum.. ikinci el ise ve orijinalse bile o fiyatlar zor. Dijonları 8 sene kullandım.. degil 3000, 6000 bile verseler vermezdim ..Benim yanlış anlıyorum 17 jant 5500 ve orjinal değil mi? E bizim 17 dijonlar 4-5 ay öncesine kadar 3000 deyince o kadar eder mi deniyordu. Yanlış anlıyorumdur umarım. Lastikte 2500 olsa 5500 gayet normal
Nexeni o kadar sevdim ki özellikle 34 psi basınçla pamuk gibi.. rayda gider gibi ve aşırı sessiz .. bir tek sudaki kızaklamasını çok beğenmedim.. ama kuru havada efsane .. eski 17 Continental sport contact’larımdan çok daha iyi bir lastik .. nasıl bugüne kadar haberim olmamış hayret edilecek bir durum ..@007 bugün bir rastlantı ki bir arkadaşa nexen aldırdım. Aslında falkenci lastikçime gönderecektim. Konumu attım , lastikciyi aradım bir arkadaşı gönderiyorum dedim. Tam Falken icin bu lastikciye gidecekken, (falken adet 450)
Wats dan aynen
Falkeni boşver git nexen taktır dedim.
Nexen de 450 lira 205/55/16 gidip taktırmış başka bi lastikcide.
Kullanmadıgım yorumlarını su ana kadar bilmedigim nexen referansını niye verdim tavsiye ettim bende anlamadım.
Siz iyi dediniz ilk yorumu almış olduk