@007 Merhabalar jantlar orjinal, Arkadaşım geçen ay Golf 8 aracından bayide sökülme style 17 inc jant lastiklerini, Lastikde Bridgestone markaydı, 4.000 TL'Ye zor sattı,
17 Rline Jant lastikde 6.000'TL ye sattı, Bende 17 İnc geçmek istiyorum ama, şimdi genelde
750-1000'tl arası zam koymuşlar sahibinden satanlar, neden 1 ayda 1000 lira arttıgını anlayamadım sadece
Bu arada garip gelicek ama inanın replika jantlar daha pahalı, bizim milletimiz güvenlikten once gorselligi düşünüyor, Adam 17Rline jantını cıkartıp yerine gidip 17 replika Dallas jant takıyor, 17 bergamo takıyor anlamak zor tabi ama, forumda takılan arastıran insanların bilgili insanlar oldugunu düşündügümden bizlere garip geliyor, ben Replika jant pahalı diye orjinal alıyorum durum artık o vaziyete gelmiş inanın
16 İmpression jant lastiklerime 2.500 Tl verdiler, replikalar sadece jantlar 2.300'liradan başlıyor,
Konuyuda fazla saptırmıyayım, Sizce 5000 liraya style Jant+Lastikmi alınmalı , 7000 Liraya Rline Jant lastikmi ?
Bu arada bulundugum bir GOLF 8 TR whatsapp grubu var, kimler satıyor diyen olursa
Davet link;
https://chat.whatsapp.com/DcJoFREHCr37mVIrb0Vg1t