enesdemiray
Üye
Bugün bir haftalık fiyat ve marka araştırması sonucunda LLumar yetkili uygulama merkezi olan Mat Garaj'da ön cama ve sunroofa film yaptırdım. Tüm llumar yetkili yerlerinden fiyat aldım. Bazıları hariç çünkü telefonlara çıkmadılar, mesajlara bile dönüş yapmadılar.. Özellikle yaz döneminde gerekliliğini iyiden iyiye hissettirmişti. En son uzun yol yaptığımda klima bile fayda etmeyecek dereceye gelmişti. Polis sıkıntısından dolayı ön cama air80(%43 ısı kesici), sunroof'a ise atc35 yaptırdım. Yapıldıktan sonra bile farkını hissettirdi. Özellikle ön cam filmi çok tatlı durdu. Hafif maviye kaçan bir rengi var. Uzun yola çıkacağım zaman burayı tekrardan güncellicem. İlk izlenimim güzel. Ön cam filmi vardı bende, onu sökmek ve yapışkanlarını çıkartmak 1.5 saatlerini aldı. Sağolsunlar onun ücretini almadılar benden, biraz uzaktan geldiğim için. Fiyat merak edenler için air80 ön cam 800 TL, atc serisi sunroof 300 TL. 5 cam filmi ise atc serisi itibariyle 700 TL den başlıyo. İşçilik güzeldi, beğendim. Sular, pislikler akmasın diye önlemlerini aldılar. Birkaç yerde baloncuklar kaldı. Onlarda 2-3 güne tam kuruduktan sonra geçiyomuş. Garanti kartınızı da veriyolar. Tüm bilgiler mail adresinize geliyo. Diğer llumar uygulama merkezlerine göre fiyatları daha uygundu.