@ogzogz bir toptan kaç arabaya çıkar? link var mı?
@Franquaz @Baho_34 @MrEngineer @volkanatesne dersiniz?
@Franquaz @Baho_34 @MrEngineer @volkanatesne dersiniz?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben bi az çok araştırdım. 152cmx30m bir de 90cmx30m var.
olabilir hocam ben kendi aracım dışında (beyaz) incelemedim hiç ancak dediğim gibi benimkinde anlaşılması ancak uygulama hatalarından (bir kaç yerde vardı) ya da çizerek anlaşılabilir. O dönem aynı arabadan iki tane vardı ikisini yan yana çekip baktığımda bir fark göremedim ben. Geçenlerde burada bir yerde @Terms hocam gece için yazmıştı sanırım, ben gece sürüşte de bir rahatsızlık hissetmedim. Uygulamayı yapan da air80 den ceza yiyen hiç duymadım dedi (PP60tan yiyen varmış mesela)Hep öteliyorum. Ben 3m Cr 90 istiyorum maalesef yok. Neredeyse 0 görüş kaybı.. Varsa bi 25 kişi 1 top yurtdışından getirtip paylaşalım. O da en aşağı 1 ay sürecek. Ama ötele ötele de nereye kadar bilemiyorum.
Araç siyah olunca air 80 de koyu duruyor.. Ayrıca görüş açısından da 3m Cr 90 benim için yeterli ve ideal olan.
@Ozan Karsavuran evet, galiba yanlış hatırlamıyorsam sadece arka cam kenarlarındaki noktalar cam içinde değil.
Teşekkürler ayrıntı için.olabilir hocam ben kendi aracım dışında (beyaz) incelemedim hiç ancak dediğim gibi benimkinde anlaşılması ancak uygulama hatalarından (bir kaç yerde vardı) ya da çizerek anlaşılabilir. O dönem aynı arabadan iki tane vardı ikisini yan yana çekip baktığımda bir fark göremedim ben. Geçenlerde burada bir yerde @Terms hocam gece için yazmıştı sanırım, ben gece sürüşte de bir rahatsızlık hissetmedim. Uygulamayı yapan da air80 den ceza yiyen hiç duymadım dedi (PP60tan yiyen varmış mesela)
Bence yurtdışından getirme işine pek girmeyin, ön cam uygulaması zor. Mesela ben çok hassas inceleyip bir kaç hata buldum normal dediler, kendi malzemesi olmadan garanti verecek iyi çalışacak birini bulmak çok zor olur bence.
Solar Guard baktınız mı, onlarında var benzer özellikte filmleri.
Birde içerden görüntü pek değişmiyor diyorlar ama şöyle bir şey yaşadım: yan camlara atr35 yaptırıp, atr20 yaptırmadığıma pişman olmuştum ancak fark ettim ki karanlıkta yan aynayı epey etkiliyor karanlıkta park ederken, sıkıntı çıkartmıyor görüyorum ama camı açınca dağlar kadar fark var. Bu nedenle iyi ki atr20 yaptırmamışım diyorum şimdi (içerden 20 35 fark etmez deniyor sanırım ama bence doğru değil). Dediğim gibi air80 de böyle bir şey hissetmedim.
Son olarak fotoğraf ve videolar bu konuda yani gerek içeriden dışarıya olan görüntü de gerek dışarıdan içeriye olan görüntüde gerçekte olduğundan farklı çıkabiliyor benim incelediğim kadarıyla.
edit: tabiki cr90 air80e göre hem içeriden hem dışarıdan daha az belli olacak bu konu da hiç bir itirazım yok, sadece kendi tecrübem olarak air80 in belli olmama konusunda yeterli olduğunu söylemek istedim.
ben bireysel olarak getirip bir yerde uygulattıracaksınız diye düşünmüştüm, dediğiniz şekilde mantıklı tabii.Teşekkürler ayrıntı için.
Yurtdışından getirme durumunda distribütörden olacak. Pahalı ve koyu olmamasından tercih edilmiyor diye getirilmiyor benim anladığım. Yani talep olacak olsa getirtilir. 2, 3 noktaya paylaşılsa bilindik yerlere, en azından bayiisinde yaptırmış olurduk diye düşündüm.
Açıkçası benim aracımda ön kapılarda 3m cs35 , (karartmasız) arka kapılar ve bagajda cs20 var. Bana ön cam için cs50 önerdiler.
3m olarak ön cam için Cr 70 , air80'den koyu gibi. Ben de neredeyse renksiz olması sebebiyle cr90 istiyorum aslında.
Bahsettiğiniz gibi gece sürüşlerinde 35 20 arasında fark hissedilir derecede fazla oluyor. Aynaya bakarken ambiyanslar yansıyor cama.(muhtemelen ona da alışılabilir)
Videolar resimler yanıltıcı olabiliyor ancak air80'in de sürüş açısından karanlıkta zorlaması çok fazla olmayacakmış gibi geliyor. En azından genel olarak yazılanlar öyle ve göz alışır diye tahmin ediyorum.
Biz iki aracımızı da orada yaptırdık.. işçilik ve esnaflık üst düzey.. asla para meraklısı değiller .. aile şirketi zaten. Çalışanlar hepsi zaten abi kardeş .. Yaşlı hacı babaları bile konuda usta olmuş .. kısacası 10 numar bir bayi .. ön cama air80 icin bir kez daha gideceğim. Herkese tavsiye ederim.Bugün bir haftalık fiyat ve marka araştırması sonucunda LLumar yetkili uygulama merkezi olan Mat Garaj'da ön cama ve sunroofa film yaptırdım. Tüm llumar yetkili yerlerinden fiyat aldım. Bazıları hariç çünkü telefonlara çıkmadılar, mesajlara bile dönüş yapmadılar.. Özellikle yaz döneminde gerekliliğini iyiden iyiye hissettirmişti. En son uzun yol yaptığımda klima bile fayda etmeyecek dereceye gelmişti. Polis sıkıntısından dolayı ön cama air80(%43 ısı kesici), sunroof'a ise atc35 yaptırdım. Yapıldıktan sonra bile farkını hissettirdi. Özellikle ön cam filmi çok tatlı durdu. Hafif maviye kaçan bir rengi var. Uzun yola çıkacağım zaman burayı tekrardan güncellicem. İlk izlenimim güzel. Ön cam filmi vardı bende, onu sökmek ve yapışkanlarını çıkartmak 1.5 saatlerini aldı. Sağolsunlar onun ücretini almadılar benden, biraz uzaktan geldiğim için. Fiyat merak edenler için air80 ön cam 800 TL, atc serisi sunroof 300 TL. 5 cam filmi ise atc serisi itibariyle 700 TL den başlıyo. İşçilik güzeldi, beğendim. Sular, pislikler akmasın diye önlemlerini aldılar. Birkaç yerde baloncuklar kaldı. Onlarda 2-3 güne tam kuruduktan sonra geçiyomuş. Garanti kartınızı da veriyolar. Tüm bilgiler mail adresinize geliyo. Diğer llumar uygulama merkezlerine göre fiyatları daha uygundu.
Ekli dosyayı görüntüle 48598
Ekli dosyayı görüntüle 48599
Ekli dosyayı görüntüle 48600
Ekli dosyayı görüntüle 48601
reklamda yeni moda iyiymiş. Dediğiniz şekilde çalışan tek bir yer var Ankara'da ve sizin bunları yazıp da orayı bilmeme ihtimaliniz yok. Ben de ısrarla yazmıyorum o zaman neresi olduğunu.Cam filmi konusunda çok bilgiye sahip değilim, Şimdi şöyle bir durum var. Cam filmi markası dışında, en önemli konu işçilik, bildiğim ve bilmediğim cam film uygulaması yapan bir çok usta var, özenli işçilik konusunda işini kaliteli yapan ustalarımız baş tacı. Fakat izlediğim videolar da, cam filmi uygulamasında maket bıçağı kullanılması beni tedirgin etti. Fitillerin kesilmesi ve camın çizilmesi durumlar oluyor. Otomatik kesim ile arabanın cam kalıplarını makinadan kesip çıkartan, maket bıçağını cam üstünde kullanmadan, işlem sırasında araba iç döşeme ve düğmelerini su içinde bırakmadan temiz ve özenli işlem yapan yer arıyorum Ankara’da. Tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.