@forzaGilles serviste orjinal aku yokmus boyle bi sey olabilir mi yolyardim en erken yarin sabah elimizde olur dedi adapazarinda var ama arac oraya kadar gider mi bilmiyorumbende orjinalden yanayim
Her hangi bir akücü söndüremeyebilir. Ancak Apaydınlar yeni aküyü aracınıza da tanıtır.O cikan hatalari herhangi bi akucu silebilir mi sonradan ugrasmayalim disarida taktirssm akuyu
Nasış ciddi fark yok.@Terms ellerinde economi akuler var hatta bugun gittim servise orda baska aracada taktilar.arada ciddi fiyat farki olsa belki dusunebilirim ama 200tl fark icin gerek gormedim.siparisi verdik yarin dogus merkezden gonderecekler yolyardim gelip montajini yapicak.bu arada bu fiyat %25indirimliymis.neden economi urunler hakkinda bu kadar israrcilar anlamis degilim
Serviste baska bi arkadas uzunuzun anlatti arada fark yok biri 4 gözlü orjinal olan 5 gözlü fark okadar dedi ama beni ikna edemediler
Kullanım ömrü aynı olması mümkündeğil.Hatta kullanim ömürleride ayni dediler
Bilmiyorum yoğurdum ekşi demez tabi kimse [emoji4] yada vw kendi bünyesine dışarıdan mal alırken daha sıkı kontrollerden geçiriyor mantığı ile söylemiştir ,[mention=167]erkanwrc[/mention] Neden dışardaki Varta çin malımıymş ki servisteki Eco dan kötü olsun?
Geçen yıl benim akü de bitti pandemi başlarında servise gittim 70Ah MOLL akü 1.035₺, Eco seri 880₺ dediler üstelik bide hangisini alırsan al 150₺ de değişim ücreti işçiliği var dediler.
Bende 565₺ ye apaydınlardan EFB N70 aldım kendim değiştirdim.
Servis fahiş fiyata akü sayıyor bide değiştirme ücreti ekliyor üzerine.
Servis vosmer izmir de , aracı bıraktığımda söyledim akü ölçümü yapılsın diye ona istinaden fiyat çıkardılar %30 indirim dahil
[mention=167]erkanwrc[/mention] hangi servis bu fiyatlar standart degilmi anlamadim.yada size verdikleri fiyat indirimsiz fiyati
Servisin söyledikleri oldukça manidar., Varta aküler OE (Original Equipment) kalite standardını karşılıyan belki de tek markadır,,Benim akü de exide efb 59 luk geçen hafta orjinal için 1600 , eko serisi için 1000 lira fiyat verdiler %30 indirimli.
Hatta eko serileri iyi değildir dışarıdan varta alırım 600 e dedim buda vw ürünü dışarıdaki varta dan daha iyidir denildi , akü sıkıntılıymış idare ediyorum bakalım nerde bırakacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi